image/svg+xml Ta mig upp

Hemligheter

På denna sida kan du ta del av de många hemligheterna i FF7. Finn hemliga karaktärer, hemliga bossar, hemliga vapen, och en massa annat skoj.

Glöm inte bort att även ta en titt på vår sida med Tips och Trix. Eller på vår sida för hur man får allas bästa vapen och allas bästa limits!

All 7 fever

Det gäller helt enkelt (det är inte så enkelt) att ha 7777 i HP på nån av dina gubbar. Testa att ta av och på materia, bli skadad, kasta “coin” på dig (du betalar den summa som du ska få i skada) mm. Efter att med denna summa HP gått in i en strid så kommer meddelandet “All 7 fever” upp. Personen kommer göra åtskilliga slag mot sina fiender som hela tiden tar 7777 HP i skada. Efter detta så sänks personens HP till 1 och för att upprepa attacken måste han, eller nån annan få 7777 i HP igen.

100 gil mot 1 GP

På den bildskärm som möter dig när du kommer upp med linbanan till Golden Saucer så kan det stå en snubbe i ett hörn bland ballongerna längst bort. Chansen att möta honom är 1/8 (vissa säger att det är 1/16, 1/30, 1/60 mm men det blev 1/8 för mig så jag testat cirka 40 gånger och då mött honom 5 gånger). Om du snackar med honom så vill han ha 100 gil för 1 GP. Detta är dyrt men bra om du behöver GP, typ om du måste spara (som kostar 5 GP). Bästa sättet är att gå ut och in genom ingången till Square-vals platsen, där du väljer vilken square du vill till i Golden Saucer (åk inte ner med linbanan hela tiden).

Hemlig sekvens med Zack

När Cloud kommer tillbaks från sin “sjukdom” på CD 2, ska man åka till Nibelheim och gå ner till källaren i Shinra mansion. Gå in i laboratoriet så kommer Cloud att svimma och man får se hur Cloud kom till Midgar i början och vad som hände med Zack.

Detta tips är inskickat av “Peppe”.

Hitta Yuffie

Yuffie är den ena av två helt valfria karaktärer som du kan värva till din grupp. Så får du Yuffie.

Hitta Vincent

Vincent är en av två valfria karaktärer du kan få med i ditt gäng. Så hittar du Vincent.

Gubben i Kalm

Information flyttad till nya Side Quest-sidan. Visste du att en gubbe i Kalm kan ge dig en guld-Chocobo och alla Master-materior?

Ancient forest

Information flyttad till nya Side Quest-sidan. Så hittar du och tar dig igenom Ancient Forest, också känd som Frog Forest.

Yuffies Subquest

Information flyttad till nya Side Quest-sidan. Så slutför du Yuffies side-quest i Wutai och besegrar alla bossarna.

Turtle Paradise reklamblad

Information flyttad till nya Side Quest-sidan. Så hittar du alla Turle Paradise-reklamblad.

Klä ut Cloud till tjej

Information flyttad till nya Side Quest-sidan. Läs hur du kan klä ut Cloud till den sötaste tjejen som fångar Don Corneos hjärta.

Striderna på Fort Condor

Kolla på den dedikerade sidan om Fort Condor, där står allt om vinster, kostnad, taktik och mycket mer.

URA-battle

Information flyttad till nya Side Quest-sidan. Läs hur du kan få den åtråvärda Final Attack-materian och vad som krävs.

Lunar Harp (och annat) i Bone Village

Informationen flyttat till Sidequest-sidan. Läs om allt du kan gräva upp i Bone Village, bland annat nyckeln till Midgar!