Välkommen till FFV Universe

En sval sommarnatt på slottet Tycoon, allt är som vanligt men plötsligt blir det tystare och lugnare än förut. Vinden stannar. Kungen skyndar sig ut och säger adjö till sin dotter innan han flyger iväg från slottet på sin drake.

Meteorer kraschar ner på jordens yta. De gör stor skada och för även med sig oönskat besök.

I en lite kylig skogsdunge sitter en ung man och grillar, hans chocobo står sadlad bredvid. Mannen tror sig se en stjärna falla från himlen och hör ett fruktansvärt dån. Han finner en meteor och möter två främmande människor vilka kommer förändra hans liv för all framtid då de för en kamp mot klockan för att rädda jorden från undergång.

16 Jul 2014

Ny FF5-sajt, med mer info

Jag har nu fått satt upp den andra sajten i vårt nya system som lanserades med en ny FF7-sajt förra året. Allt ligger nu lättadministrerat i WordPress, ett av världens största system för att hantera hemsidor. Så det blir lite lättare att fylla på med information, sidor, och att flytta runt på dem.

Nytt tillsammans med denna nylansering av FF5-sajten är att vi nu också har bättre info om spelet! Fulla listor på alla magier – White, Black, Time och Blue. Nytt är även all information om Songs och en sida om Hemligheter. Bidra gärna med egen information och hjälp oss bygga den bästa FF5-sajten på svenska.

06 Nov 2003

Ny summon-sida, samt diverse

På tiden! Zwantox på communityn fixade en summon-sida åt er, jag gjorde klart de första jobben man får samt fyllde på med mer info om dem. Fixade även en sida med alla världskartor samt skrev mer info på Magi-sidan.

Se fler uppdateringar »

Navigation: