Välkommen till FFXII Universe

En krigare tar svärdet i hand, håller en sten mot bröstet

Tynande minnen inristade i svärdet

Inövad skicklighet under förtroende till stenen

Historien berättas av svärdet och fortsätts av stenen

Nu, låt historien berättas…

Detta är historien om en värld kallad Ivalice.

06 Jul 2017

Vad är nytt i Zodiac Age?

Vad har ändrats och lagts till i Zodiac Age-versionen av FFXII jämfört med originalet? Massor av saker. Förutom uppdaterad grafik och musik så får vi möjlighet att välja mellan japanska och engelska röster, samt ett helt nytt jobbsystem. Läs mer på vår Zodiac Age-avdelning. 11 juli 2017 släpps spelet!

13 Maj 2017

Zodiac Age - Fyra nya trailers/musikvideos

Fyra nya trailers släppta denna vecka som visar mer av den nya förbättrade (HD) versionen av spelet. De spelar också upp fyra musikstycken som spelets in på nytt i extra hög kvalitet. Dessa är för att marknadsföra spelets officiella soundtrack som släpps veckan efter spelet.

26 Apr 2017

Ny Zodiac Age-trailer

En ny trailer som kallas “2017 Spring Trailer” är släppt av Square Enix nu idag. Vi har lagt upp den på vår Zodiac Age trailers-sida så att du kan se den (och 3 andra trailers/videos).

22 Apr 2017

Zodiac Age-info och trailers

Snart släpps en HD-version av Final Fantasy XII. Till sommaren kan vi återuppleva detta äventyr på Playstation 4. Se våra sidor för FFXII The Zodiac Age trailers och mer information.

Vi passade även på att lägga upp originaltrailern till spelet när det kom ut första gången till PS2, så att du har nåt att jämföra med!

21 Feb 2015

Förbättrad och flyttad sajt

Den största förändringen är att sajten lämnat vårt gamla knöliga system och lagts in i vårt nya smidiga WordPress-system. Dessutom körs sajten på vår senaste uppdatering (version 1.5) av vårt FFU-theme. Jag har också rensat bland alla sidor, bilder och information och lagt upp mer saker där det fattats, samt gett allt bättre struktur och uppdelning.

Se fler uppdateringar »