image/svg+xml Ta mig upp

Välkommen till FFIV Universe

Efter detta blev den Mörke Riddaren (Dark Knight) Cecil avsatt som kapten över flygskvadronen Red Wings. Han och Dragoon-krigaren Kain lämnade staden Baron på sitt sista uppdrag: Att leverera en ring till Village Mist som ligger efter dalen som dränkts i dimma.

Luftskepp har länge varit människans dröm … Efter dess inträde i våra liv kom girigheten efter större och mäktigare vapen.

Genom sin flotta av luftskepp blev Baron den mäktigaste nationen i världen. De utövade sin makt för att få mer makt. Men varför vill Baron ha alla kristallerna? Trots att de vet att om man stör deras balans så kan världen skadas. Och varför fortsätter antalet monster bara öka? Och varför gör Baron ingenting åt det?

Kristallen delar med av sitt ljus i tysthet …

08 Jul 2019

Sida om alla hemligheter

Jag spelar igenom spelet på nytt, nu på Android, och noterar flera saker som saknas i guiden. Jag jobbar med att göra små uppdateringar på guiden och boss-tipsen, men för nu har jag åtgärdat det största felet med denna guide, och det är att vi saknade en sida om alla hemligheter i spelet. Den är skapad nu, så att du kan lära dig hur man får alla summons, hittar alla hemliga platser, får Yangs kniv, Excalibur, med mera.

15 Nov 2014

Ny FF4-sajt, med ny info

Detta är den fjärde guide-sajten i vårt nya system som lanserades med en ny FF7-sajt förra året. Allt ligger nu lättadministrerat i WordPress, ett av världens största system för att hantera hemsidor. Så det blir lite lättare att fylla på med information, sidor, och att flytta runt på dem.

Nytt tillsammans med denna nylansering av FF4-sajten är att vi nu också har helt nya sidor om de olika versionerna av spelet, en ordlista som hjälper dig att hålla isär de olika orden i de olika versionerna av spelet, samt en mängd nya bilder och förbättrad guide och boss-info!

Bidra gärna med egen information och hjälp oss bygga den bästa svenska FF4-guiden!

06 Nov 2003

Nya Tips och Trix

Lite nya tips och trix till spelet upplagda.

22 Jun 2003

Flera nya sidor

Kain_Highwind från communityn har skrivit info om alla karaktärer, mer info om alla bossar (HP) samt fler strategier. Han har även skrivit om fler magier samt en egen guide (dock ej klar) på nya sidan “Ladda hem”.

Se fler uppdateringar »Få detta som RSS-feed istället