image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy VII Remake

Efter 23 år gick utvecklarna tillbaka till det legendariska originalspelet och tänkte – vad om det kunde göras med dagens teknik, utan gårdagens begränsningar. Möt FF7 Remake. Square Enix mest ambitiösa remake-projekt någonsin.

Spelet släpptes den 10 april 2020 till Playstation 4.

Gräv vidare på dessa sidor för mer information, bilder, och filmer från spelet. Missa inte heller våra nyhetssidor om FF7 Remake! På Twitter, Facebook, och Instagram är vi möjligen ännu snabbare med att sprida det senaste vi får veta.

02 Jun 2020

Massa nya sidor

Dessa sidor är under konstruktion, massa jobb pågår. Men vi har nu en full översikt över de första troféerna du kan få, samt våra första färdiga trophy-guider – om alla hemliga scener med Johnny samt hur du blir en mästare på dart. Vi har lista över alla summons och magier (spells) samt vilka materia du lär dig dem av. Vi har påbörjade guider för alla summonsShiva, Ifrit, och Chocobo Chic är redan färdigskrivna. Vi har lagt upp lista över alla kapitel i guiden (och spelet), dock tomma än så länge. Mer kommer!

27 Apr 2020

Ny FF7 Remake-sajt

Vi hade tidigare lite information om detta spel på FF7-sajten. Men nu när spelet varit ute en stund så är det på hög tid att den får sin helt egna sajt. Dessa sidor kommer att fyllas med information fortlöpande, tills vidare har vi fullt av videor och trailers du kan njuta av.

Se fler uppdateringar »Få detta som RSS-feed istället