image/svg+xml Ta mig upp

Kartor

Här har vi samlat alla kartor du kan tänkas behöva i spelet.

Världskartan

En helt ny karta jag gjorde i maj 2013 till lanseringen av nya sajten. Skärmdump av hela FF7-kartan (utan namn och punkter) är hämtad från Wikia. Text i fet stil är vanliga städer/byar/platser man ska till, övriga är noteringar av platser som nämns i sajtens olika guider, t.ex. Round Island där man finner spelets mäktigaste summon.

Karta över Gaia, världen i FF7

Tiny Bronco-kartor

När du i mitten av första skivan får Tiny Bronco, det trasiga flygplanet som bara kan köra på grunt vatten (ljusblått på världskartan) så öppnar sig nya platser att komma till. Men det är inte alltid lätt att hitta till dessa platser. Använd vår världskarta ovan (zooma in) och följ den ljusblå färgen för att se vart Tiny Bronco kan ta sig fram.

Så här kan du efter Temple of the Ancients köra Tiny Bronco från Gongaga till Bone Village. Det är inte helt lätt, med många kringliga krokar och smala passager, men följ det blå strecket så kommer du fram.

Karta för att hitta från Gongaga till Bone Village med Tiny Bronco

Chocobo-karta

Gammal karta, minns ej vartifrån den är. Markerar ut vart du kan hitta alla olika typer av chocobos som behövs för att få en Golden Chocobo.

worldmap2

Enemy skill-karta

Gammal karta, minns ej vartifrån den är. Markerar ut vart du kan hitta alla olika fiender för att kunna få alla Enemy Skills.

enemy