image/svg+xml Ta mig upp

Chocobo Square

Chocobo racing är det snabbaste sättet att få en massa GP, iallafall om du har en egen chocobo att köra med. Ju högre klass du har desto bättre saker får du. När du vunnit en massa S-rankade race så dyker en svart Chocobo (Joe) upp som du ska spöa fem gånger i rad. När du gjort det så får du Sprint Shoes, Power Vest, Choco Feather och en Counter Attack-materia av Este.

När du satsar på Chocobos så ska du ta ut de tre bästa. (Tänk på att STAMINA visar hur uthålliga de är). Satsa på vilka platser de kommer. På varje block står ju två siffror, den första visar numret på Chocobon som går först i mål medan den andra siffran visar numret på Chocobon som kommer tvåa in i mål. Lycka till.

Tycker du att det är svårt när du kör själv så håll in R1, R2 och cirkel så fylls STAMINA mätaren på hela tiden. Din Chocobo behöver hög IQ, Stamina och Speed. Köp en green av de bästa sorterna du kan av Chocobo Sage och gör flera nya under strid med W-Item.

Nedan är en lista med alla saker som går att vinna här. Först sakens namn sedan vad man får om man väljer GP istället. Sist står i vilka ranker man får tag i dem.

Item / föremålGPRank
Hyper10C,B
Tranquilizer10C,B
Phoenix Down10C,B,A,S
Hi-potion15C,B,A
Hero Drink15B,A,S
Bolt Plume20C,B,A,S
Antarctic Wind20B,A,S
Fire Fang20B,A,S
Ether30B,A
Ice Crystal50A,S
Fire Veil50A,S
Swift Bolt50A,S
Turbo Ether150B,S
Elixir200B,A,S
Precious Watch300S
Megalixir300S
Sneak Attack300A,S
Enemy Away300B,A,S
Counter Attack300A,S
Chocobracelet400S
Sprint Shoes500A,S
Cat’s Bell500A,S
Magic Counter500A,S