image/svg+xml Ta mig upp

Välkommen till Final Fantasy IX!

På en avlägsen planet bor den sorglöse tjuven Zidane. Han är medlem i ett tjuvgäng som åker runt i sitt stora luftskepp Prima Vista. Just denna dag är extra speciell eftersom gruppens ledare, Baku, planerar att kidnappa den vackra prinsessan Garnet av Alexandria. Men då måste de alla ta sig förbi hennes grisigt fula, och enormt rika, moder.

Gänget utger sig för att vara ett resande teatersällskap och försöker kidnappa prinsessan. Men det hela blir väldigt tokigt. Följ denna fantastiska saga om charmige och humoristiske Zidane. Om den stela riddaren Steiner, den vackra Garnet och den klumpiga lilla Vivi som aldrig visar sitt ansikte.

Deras äventyr sprider sig över denna gigantiska planet. Du får uppleva glädje, sorg, spänning och mängder av oförglömliga ögonblick. I denna värld av magi och monster kan allt hända, så var på din vakt.

21 Jan 2021

144 fräscha sidor

I tre månader har vi jobbat och slitit med att uppgradera extremt gammal och trasig HTML-kod på gamla FF9-sajten för att lyfta den till dagens standard och få den över på vår moderna guide-server. Det var väldigt många sidor, massa kaos, trasig kod, stavfel, dåligt länkat, och mängder av specialskrivna tabeller. Oerhört tidskrävande men nu är jobbet färdigt, hoppas ni nu lättare hittar det ni söker på den gigantiska men välorganiserade guiden, vi har fokuserat mest på att det ska vara lätt att navigera sig rätt.

17 Nov 2004

Skrivit introtext

Jag skrev introtexten till FF9 redan igår, men glömde att uppdatera med den. Men nu så ligger den uppe och liknar därför mer våra nyare spelsidor eftersom dom också har en kort story om spelet på framsidan.

07 Maj 2004

Rensat upp bland gamla filer

Har rensat bort en massa skräpande filer från sajten samt skrivit om koden lite så att färre filer används till designen. TopNav (den allra översta menyn för hela sajten) ställde också till problem här och skapade en fet svart ram runt sidan, men det är löst nu.

Se fler uppdateringar »Få detta som RSS-feed istället