Vincent Valentine

Hitta Vincent

Vincent finner du i din hemstad Nibleheim. När du ska ha Vincent bör dina gubbar vara skaplikt starka, för att besegra monstret som vaktar nyckeln, sedan flyter det bara på.

I herrgården i Nibelheim finns ett kassaskåp med siffrorna 00-99 och fyra stycken ska slås in, detta är “riktnings-känsligt”. Om du tillexempel ska slå in 67 höger och hamnar på 68 och trycker då vänster och hamnar på 67 och sedan trycker på cirkel så tas den inte. Du MÅSTE hamna EXAKT på rätt nummer. Det är svårt och du har bara 20 sekunder på dig. Det tar tid men ge inte upp. Om du vill ta reda på numren själv gör så här:

När du kommer in i Herrgården så ta till vänster, byt inte rum, där inne på golvet ligger en lapp med ledtrådar vart du finner alla nummrena. Det fjärde numret syns ej men flytta markören nedåt ett snäpp, när du markerar ledtråd nummer tre, så markerar du den osynliga ledtråden.

Här kommer koden för alla latmaskar: 36 åt höger, 10 åt vänster, 59 åt höger och 97 åt höger.

Efter koden ska du spöa bossen “Lost number”. Ta sedan materian Odin och nyckeln i kassaskåpet. Dra ner till den låsta dörren. Där inne ligger Vincent. Snacka om Sephiroth, fråga sedan om hans namn och gå ut så kommer han efter.

Nyttiga länkar

Vincents bästa limit: Chaos
Vincents bästa vapen: Death Penalty

Alla Vincents LimitsAlla Vincents vapen

Navigation: