Vincent Valentine

Hitta Vincent

Vincent finner du i din hemstad Nibelheim. När du ska ha Vincent bör dina gubbar vara skapligt starka, för att besegra monstret som vaktar nyckeln.

När du kommer in i herrgården så ta till vänster, byt inte rum, där inne på golvet ligger en lapp med ledtrådar vart du finner alla numren. Det fjärde numret syns ej men flytta markören nedåt ett snäpp från det att du markerat ledtråd nummer tre, så markerar du den osynliga ledtråden. Den ledtråden är den fjärde delen av koden du behöver – skriv den ned. De andra tre ledtrådarna leder dig runt huset till platser där de andra delarna av koden finns. Du kan välja att pröva lösa detta själv, eller ta hjälp av oss – här är bilder på alla platser (med tillhörande kod).

Med alla delar av koden noterade så ska du sortera dem i ordning, talet inom parentes säger vilken del de tillhör. Här kommer koden för alla latmaskar: 36 åt höger, 10 åt vänster, 59 åt höger och 97 åt höger.

Du ska nu hitta kassaskåpet i huset, det finner du om du går till det stora rummet du först kom in i och där tar dörren till vänster, högst upp för trappan. Gå in i det övre rummet så finner du kassaskåpet.

Kassaskåpet behöver fyra tal för att öppnas – mellan 00-99. Dessa är dessutom “riktningskänsliga”, alltså de ska rullas fram till från riktigt håll. Om du till exempel ska slå in “67 höger” och hamnar på 68 och trycker då vänster och hamnar på 67 och sedan trycker på cirkel så godkänns den inte. Du MÅSTE hamna EXAKT på rätt nummer. Det är svårt och du har bara 20 sekunder på dig. Det tar tid men ge inte upp.

Efter att ha slagit in koden möter du bossen Lost number. När du vunnit så kan du ta materian Odin och nyckeln i kassaskåpet. Dra ner till den låsta dörren i källargången. Där inne ligger Vincent. Snacka om Sephiroth, fråga sedan om hans namn och gå ut så kommer han efter.

Nyttiga länkar

Vincents bästa limit: Chaos
Vincents bästa vapen: Death Penalty

Alla Vincents LimitsAlla Vincents vapen

Navigation: