image/svg+xml Ta mig upp

Ny guide

FF7-guiden – jubileumsutgåva

Detta är 20 23 24-års jubileumsutgåvan av vår FF7-guide – skriven på nytt, helt från grunden i 2019 och 2020. Det finns mycket att fira för Final Fantasy VII. Spelet är snart 25 år gammalt, det har släppts en full remake, och originalet finns nu att spela på smarttelefoner, Steam, PlayStation 4, Switch, och Xbox one (i tillägg till originalet till PlayStation). Därför släpper vi en förhandstitt på vår nya guide genom spelet.

Denna guide går mer in i detaljerna på allt du måste kunna för att komma vidare, den använder kartor och bilder för att visa vart saker ligger, den avslöjar alla skatter, den berättar om alla hemligheter och side-quests, och innehåller uppdaterade bosstips, tips på när du kan lära dig nya Enemy Skills av fiender, eller stjäla något extra bra från dem.

Guiden är skriven med kontrollerna/knapparna för Playstation 1-versionen (originalet). Men den fungerar utmärkt på alla andra plattformar så länge man själv räknar ut vilka knappar man ska använda. De olika versionerna av spelet är identiska.

Innehållsförteckning

Här är innehållsförteckningen över alla kapitel vi har skrivit klart och lagt upp än så länge och vad de täcker för något (i grova drag). Mer kommer! Bara klicka dig vidare in för att läsa den extremt detaljerade guiden. Lycka till!

Hur funkar guiden?

Vi har skrivit kortfattat om hur vi lagt upp guiden, förklarar vanliga ord vi använder, samt ger grundläggande tips på FF7. Är du ny med guiden eller spelet så är denna läsning ett måste!