Ny guide (2019)

FF7-guiden – jubileumsutgåva

Detta är 20 23-års jubileumsutgåvan av en helt nyskriven FF7-guide. Guiden är skriven med kontrollerna/knapparna för Playstation 1-versionen (originalet). Men den fungerar också fint på PC (även Steam-versionen), och på alla andra plattformar så länge man själv räknar ut vilka knappar man ska använda istället för de Playstation har. Guiden är skriven när jag spelat igenom FF7 (originalet) på Steam över två rundor (sista för att bekräfta att allt är korrekt och inget är glömt), men gamla PSX-guiden är använd som stöd. Spelen är mer eller mindre identiska.

Innehållsförteckning

Här är innehållsförteckningen över alla kapitel vi har skrivit klart och lagt upp än så länge och vad de täcker för något (i grova drag). Mer kommer! För fler kapitel så har vi mer skrivet på Google Docs, se vårt arbetsutkast. Nedan ser du alla kapitel, bara klicka dig vidare in för att läsa den extremt detaljerade guiden. Lycka till!

Hur funkar guiden?

Vi har skrivit kortfattat om hur vi lagt upp guiden, förklarar vanliga ord vi använder, samt ger grundläggande tips på FF7. Är du ny med guiden eller spelet så är denna läsning ett måste!

Navigation: