image/svg+xml Ta mig upp

Lost Number

HP: 7 000 MP: 300 Lvl: 35

Så besegrar du Lost Number

Vi rekommenderar level 30 på ditt party för denna boss.

Detta är en tuff boss, speciellt tidigt i spelet om du inte har så hög level och bra magier etc. Bossen har två olika former, en där han ser ut att ha två olika sidor, och en form där han endast är en av dessa sidor (helt röd och hårig, eller helt lila med gröna armar). Han byter form ungefär efter att han förlorat hälften av sin HP, och den form han då tar beror på vilken typ av attack du gjorde sist – var den fysisk så blir han lila och extremt stark mot fysiska attacker (så anfall med magier), annars blir han röd och extremt stark mot magier (så anfall med fysiska attacker).

Om du har varit duktig med dina Enemy Skills så kan du närmast segla genom denna strid genom att starta med Big Guard, och så gå loss på honom med Beta och Aqualung, båda dessa gör närmare 900 HP i skada per styck! Efter några få rundor kommer han så byta form, och då har du förhoppningsvis några limits redo att avsluta honom med.

Har du inte bra Enemy Skills så kan dina starkaste summons och magier fungera. Du får hela tiden följa upp med helning efter hans ganska så starka attacker som fort tar runt 500 i skada. Bio fungerar bra och kan förgifta honom, något som underlättar eftersom han då skadas lite varje runda.