image/svg+xml Ta mig upp

Välkommen till Kingdom Hearts

Spelet handlar om en 14-årig grabb vid namn Sora som befinner sig på en tropisk ö som kallas för “Destiny Island.” Där bor han med sina bästa vänner, en 15-årig grabb vid namn Riku, en rival och sedan länge en god vän till Sora, och sedan kärleksobjektet Kairi som de båda har ögonen på. Förutom denna trio finns det flera välkända FF-karaktärer.

Sora och hans två vänner har stora planer för att kunna, med hjälp av en flotte, ta sig ifrån ön och hitta Kairis hem som hon har glömt bort. Men dagen innan sjösättningen drömmer Sora en mysko dröm om skuggfigurer som hotar att förstöra ön han bor på. Och nästa kväll blir drömmen verklighet. En storm lägger sig över ön och Sora blir separerad från sina vänner och vaknar sedan upp i en stad som heter Traverse Town.

Här möter han sedan två nya karaktärer, viktiga karaktärer som han kommer att spendera resten av sin långa resa med. Självklart är dessa karaktärer inga andra än Kalle Anka och Långben. De söker efter deras bortsprungne kung, Musse Pigg. Med ett mystiskt vapen kallat “Keyblade,” får du i uppdrag att utrota de s.k Heartless och Disney-ondingar som har blivit förblindade av “The Heartless.” Dessa ondingar har i uppdrag att hitta och fånga in sju utvalda “prinsessor” som besitter renheten och kraften att öppna den hemliga porten till det ultimata mörkret. Självklart ska du förhindra att detta händer.

21 Jun 2015

Ny design och adress

Kingdom Hearts-sajten var full i en massa information. Vi har nu tatt tag i den och gått igenom allt och strukturerat den bättre. Samtidigt la vi upp sajten på vår nya guide-server där vi får ny fin design, lättare att lägga upp ny info, och mobilstöd. Välkomna in!

07 Aug 2005

Stor uppdatering

Technocloud och Hityusha har skickat in en hel del material till KH-sajten men jag har inte haft upp den, fören nu. Detta är nytt:
* Info om cheer-abilityn till Sora. (Technocloud)
* En sida om hur man finner alla Torn Pages. (Technocloud)
* Info om hur man får Goofys Dream Shield. (Technocloud)
* Tips på lite extrabossar. (Hityusha)
* Tips på Colusseum-bossar. (Hityusha)
* Fler tips på vissa bossar. (Hityusha)
* Fixat fel om en fiende samt lagt till tre nya. (Hityusha)
* Lagt till info om Sephiroth på karaktärssidan. (Hityusha)
* Skrivit massor på guiden – Deep Jungle, Wonderland, Atlantica. (Hityusha)

Se fler uppdateringar »Få detta som RSS-feed istället