image/svg+xml Ta mig upp

Välkommen till FFII Universe

I ett avlägset land…
Freden folket länge njutigt av fick ett abrupt slut.
Kejsaren i Palamecia åkallade fiender från en annan dimension…
Och imperiet startade sin jakt på världsherravälde.

Till svar mot detta startade en rebellgrupp i kungariket Fynn.

I en strid mellan rebellerna och imperiet så togs slottet i Fynn.
Rebellerna tvingades på flykt till den avlägsna staden Altair.

Mitt i kaoset, fyra yngligar flydde också det ockuperade Fynn.
De var barndomsvänner, nu föräldralösa och hemlösa…

Och de fann sig plötsligt på flykt för sina liv.

02 Mar 2021

Städade boss-sidor, och guide

Vi har nu tagit en välbehövd runda på sidorna Guide och Bossar, där har vi städat upp en massa dubbel och mindre bra information. Alla bossar har nu egna sidor, och dessa länkas nu in i guiden istället.

03 Dec 2014

Sajten får ny design

Vi har flyttat ut sajten från ett gammal dåligt och tungrott system till vår nya WordPress-server. Samtidigt får sajten en ny och fräsch (för att inte säga välbehövlig) uppdaterad design. Allt innehåll har också gåtts igenom och fått sig några mindre justeringar och uppdateringar, bland annat har alla karaktärer egna sidor, det har lagts upp fler nya bilder, med mera.

21 Jul 2005

Helt omgjord FFII-sajt

Sajten har fått en helt ny design, i stil med nya nyhetssajten. Koden är omskriven från ASP till ASP.NET. HTML-koden är nu omskriven till XHTML. Nyheterna med omdesignen är fyra helt nya “header”-bilder och en ny länkmeny där man enkelt ser vad som är nytt och uppdaterat. Här är det massor med nytt innehåll! Vi har en helt ny sida med bosstips, en kartsida, en sida med bilder samt en sida med saker att ladda hem (bakgrundsbilder och musik). Har även uppdaterat befintliga sidor med lite förändringar i guiden, som mer HP, förbättrad Level Up-sida, helt omgjord karaktärssida samt bilder till retrosidan.

17 Maj 2003

Hela guiden färdig, med mera

Nu har jag skrivit klart hela guiden för spelet, lagt till lite bra fusk och tips, nya sidor samt ändrat på övriga sidor.

Se fler uppdateringar »Få detta som RSS-feed istället