image/svg+xml Ta mig upp

Hundred Gunner

HP: 1 600 MP: 0 Lvl: 18

Så besegrar du Hundred Gunner

Endast långdistansattacker fungerar i denna strid, så därför kan du oavsett sätta alla i den bakersta raden (når de inte från den främre så kan de ändå tjäna på att ta mindre skada från den bakre). Det som alltid når över det stora avståndet är allas Limit Breaks, så vänta inte med att använda dem.

Barret ska få attackera och Red XIII köra med Bolt och Aeris får hela er (heslt med Cure och All-materian). Se till att Red XII har Lightning-materian på sig innan striden annars kan han bara stå där och få stryk tills hans Limit-mätare är full. Om du har fler än en Lightning-materia så på med dessa till så många som möjligt för de gör absolut mest skada.

Materian Cover kan hjälpa Red skydda Aeris då hon har minst liv.

Efter att ha skadat bossen en del så börjar han spraka och hålla på, och efter att ha gjort detta en andra gång så skjuter han Heat Blasts som skadar er alla.

Direkt efter denna boss är nerslagen kommer Heli Gunner – i samma strid. Detta gör detta till en av de svåraste striderna på länge. Pröva få till att hela er ordentligt innan denna boss går ned för räkning, annars blir starten mot nästa boss lite väl tuff.