image/svg+xml Ta mig upp

Speed Square

Om du lyckas att få över 3.000 poäng så får du bara dumma och onödiga pris som t.ex. 1/35 soldier eller en model av Sephiroth Masamune. Om du däremot får över 5.000 poäng så är det bättre priser. På skiva ett så får du Aeris’s vapen Umbrella och på skiva två och tre så får du Cid’s starka vapen Flayer.

I grottan med istappar i taket så flyger det också runt små gnistor som är värda 70 poäng och istapparna 40. För att klara att få 5.000 poäng varje gång utan att ta zeppelinarens propeller så bör du ta alla hemliga bonusar samt så många mål som möjligt. Kör många gånger och lär dig deras banor, vart de kommer i bild och vart de går ur bild så att du hinner skjuta så många mål som möjligt.

Väldigt viktigt är att du börjar bemästra lasern så att du inte hela tiden skjuter slut på mätaren. Ju mer du tömmer mätaren desto svagare blir lasern och du kan inte ta alla fiender så snabbt och så laddas den visserligen upp men det tar några dyrbara sekunder.

När du ser zeppelinaren så skjuta allt du kan på dess propeller (den dyker upp två gånger). Men detta är väldigt svårt men om du lyckas så får du 30.000 poäng eller mer, din poängräknare får en knäpp.

På vägen in till mål så kommer en massa lampor tändas och röra sig i en kurva. Sikta på den vänstra sidan och skjut för ett av dem belönar dig med 200 poäng.

När du åker upp för rälsen och du ser inga fiender att skjuta så kanske du iallafall ser ångbåten och dess röda propeller hjul. Skjut på den för poäng, du får lite poäng för varje träff men om du träffar mycket så blir det en hel del.

Du ska skjuta där bilden visar för där finns det en hemlig sten som ger dig 200 poäng vid träff. Du störs inte av några fiender just då så var beredd på att knäppa stenen.

 

Detta rymdskepp kommer upp för att sedan försvinna och komma tillbaka lite snabbt. På denna tid så måste du knäppa skeppet för hela 1.000 poäng. Börja med att ‘dutta’ (trycka snabbt men ej för snabbt) på skjut knappen och efter nån sekund hålla in den och köra slut på all kraft som sedan laddas upp medans är borta. När han kommer fram igen så tryck ur all kraft ur lasern som du har. Du borde lyckas efter några försök.