image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy VIII guiden

Runt om i världen råder våldsamma strider och blodiga slag. Flera nationer har än så länge klarat sig från de våldsamma Galbadia, men hur länge till?

Den allvarsamma och tystlåtne kadetten Squall studerar hårt på en militärhögskola för att bli en SeeD – en högt ansatt militär som med Guardian Force – monster – kan använda magier.

Under en rutinträning med sina klasskompisar går allt fel. En av dem verkar ha andra planer än allas bästa. Vem och varför? Och vem är det som ser ut att stå i skuggan bakom presidenten över Galbadia?

17 Feb 2018

FFVIII-sajten får ansiktslyft

Vi har efter nästan 16 år online gjort ett stort ryck med en av FFUs absolut största sajter. Den innehållsrika FF8-sajten (över 160 unika sidor, fulla av information) har nu flyttas in i vårt moderna guide-system. Alla sidor har uppdaterats, snyggats till, moderniserats, informationen har förbättrats, dålig info har rensats bort, alla gamla popups är borta, bilder uppdaterats, och ny info och nya sidor har tillkommit. Det är omöjligt att lyfta fram alla ändringar, men se på hur fint vi fått våra boss-sidor, våra karaktärssidor, eller nya hemligheter-sidorna.

07 Maj 2004

Upprensning, igen

Har nu rensat bort flera filer från servern som ej används. Hade ett knepigt system för designen där flera onödiga inkluderingsfiler användes. Har nu skrivit om dem så alla använder samma och därmed minskat antalet till mindre än hälften. Samtidigt har jag fixat lite fel med centrering iom reklamen och sajtens nya meny överst på alla sidor.

24 Feb 2003

Upprensning på sajten

Har sen en tid tillbakat kolla denna sajt efter gamla fel som blivit kvar. Bland annat har jag rensat bort alla sidor som har funktioner som ej fungerar, uppdaterat alla länkar, uppdaterat alla e-post adresser samt ändrat lite info om sajten. Maila mig gärna om ni stöter på problem på sajten!

Se fler uppdateringar »Få detta som RSS-feed istället