image/svg+xml Ta mig upp

Midgar Zolom

HP: 4 000 MP: 348 Lvl: 26

Så besegrar du Midgar Zolom

Detta är faktiskt inte en boss, egentligen, trots att det kanske är det allra svåraste du kan möta tidigt i spelet. I spelet ska man pröva fly från Midgar Zolom, jag rekommenderar dig att följa det rådet.

Ormen har två dödliga attacker: en är när han med svansen slår ut en spelare från striden (räknas som att han har rymt så dör alla andra i striden så är iallafall den snubben kvar ute på kartan). Den andra attacken är hans Beta enemy-skill attack som gör runt 1000-1200 HP i skada.

Denna snubbe är väldigt svår i början av spelet om du inte har hög level och starka vapen, vilket man inte brukar ha i början. Du kan vänta med att spöa honom tills skiva 2 eller 3 då han bör dö på några få slag.

Han ger lite EXP, AP och Gil och han försvinner aldrig från världskartan så du kan spöa honom oändligt antal gånger.

Om du försöker spöa honom tidigt bör Aeris vara kvar och köra sin B1/1 limit break för att hela alla medans Cloud och nån annan valfri spelare ger honom spö. Kör limit breaks och vanliga attacker och se till att hålla livet uppe. När han får lite med liv (1500-500 HP kvar) så brukar han smeta iväg Beta på er och har ni då lite med liv så kommer ni alla att dö.