Välkommen till Chrono Trigger

Chrono Trigger är berättelsen om pojken Crono. Denna morgon vaknar han för att gå till Millenium-festivalen, år 1000. Han träffar en flicka med namnet Marle som bär på en mystisk kristall. På något sätt reagerar kristallen med en teleporteringsmaskin byggd av Chronos tekniska vän Lucca och Marle försvinner i tomma intet. Crono följer hjältemodigt efter henne och hamnar på ett märkligt ställe…

Detta till synes enkla uppdrag urartar sig till ett försök att rädda världen ifrån den ondskefulle Lavos, som år 1999 tänker förstöra världen! Men är det bara Lavos som är skurken i dramat?

21 Jun 2015

Nylanserad sajt

Vi nylanserar denna Chrono Trigger-sajt på vår nya server med ny fin design. Samtidigt har vi lagt en hel del tid på att snygga till vårt innehåll och strukturera det mycket bättre. Glöm inte heller att vi har fullt mobilstöd nu!

04 Jan 2005

Double Techs och Triple Techs

Lord_of_Dragons och Godhand har skrivit färdiga listor på alla Dual Techs och Triple Techs, samt hur man hittar alla hemliga stenar för att få alla Triple Techs.

16 Jul 2004

Nya bosstips uppe

Nu finns strategier mot bossar upplagda. Tyvärr bara två men jag spelar om spelet från början och lägger upp nya bossar allt eftersom jag möter dem.

15 Jul 2004

Chrono Trigger-sajten öppnas!

Nu är äntligen denna sajt färdig efter många om och men. Hoppas den öppnar upp era ögon för Chrono Trigger. Vi har mängder med bilder ni kan kolla på och mycket information om spelet inklusive en recension. Vi kommer bygga på med guide-innehåll allt eftersom.

Se fler uppdateringar »