image/svg+xml Ta mig upp

Bizzarro Sephiroth

HP: ? MP: ? Lvl: ?

Så besegrar du Bizzarro Sephiroth

Här får du chansen att bilda ett antal team beroende på nån okänd del. När jag kom hit första gången hade jag spelat 60 timmar och hade level 80-90 och fick då bilda 3 lag, andra gången var tiden långt över 99 timmar och alla mina gubbar hade level 99 och då blev det också 3 lag, samt senast (när jag skrev guiden) så komm jag dit med level 55-60 på tiden 27-28 timmar och då fick jag inte bilda nått lag utan stred med det jag hade just då.

Använd Wall (om du har) samt Haste på er och kanske t.o.m. Regen samt dina bästa Summons och andra attacker, som Ultima och Bahamut Zero m.fl, för att skada bossen. Varje gång som du har dödat en kroppsdel så förfrågas du om du vill byta lag (om du har nått annat) men det är igentligen inte nödvändigt eftersom då måste du sprida ut alla bra materior och sånt på ett bra sätt som kan ta lång tid. Om du däremot byter så kommer du märka att det bara är ett lag som kan attacker C delen av Sephiroth. Du kan ha sönder den först och sedan ge dig på de andra delarna men jag skiter i den och knackar sönder hela skiten istället. Du bör dock koncentrera dig på magen, inte den fula globen. Observera att om C delen får tillräckligt med skada så får du medelandet att Cloud’s gäng också kan anfall den delen.

Denna boss HP tycks påverkas av dels din level och hur mycket du använder K.o.t.R samt en massa andra saker men jag vet inte säkert. Jag har sett en massa listor och ekvationer på hur man räknar ut hans liv och ska försöka få tag i en och kolla den om det stämmer.

Om du byter från Cloud’s team och sedan byter tillbaks till det Cloud’s team igen så får alla summons full pott igen (en summon kan användas lika många gånger i en strid motsvarandes dess level. En med level 3 som används en gång kan bara användas 2 gånger nu i denna strid, men detta nummer återställs vid tillbakabyte av lag och när en strid är slut). Om ett team skulle dö så är det Game Over.