image/svg+xml Ta mig upp

Karaktärer

Dessa karaktärer dyker upp i filmen. Flera känner vi igen från spelet, men det är också många nya.

Cloud Strife

Cloud plågas av minnet av Sephiroth och sin älskade. Han har tagit avstånd från sina forna vänner och lever nu ensam. Men det krävs inte mycket för att han åter ska lyfta sitt nu rostiga svärd för att försvara jorden.

Aeris Gainsborough

Aeris ser vi på några bilder, men aldrig närbild eller helansikte. Här är hennes haka =) Undrar vad hennes roll i filmen är, du får bara se den för att finna ut detta själv!

Tifa Lockhart

Tifa är åter igen tillbaks till “7th Heaven” i Midgars slumområden. Tydligen ska hon spela en viktig roll i filmen och åter kommer hennes och Clouds relation att spela in.

Barret Wallace

Barett håller troligen till i Tifas bar tillsammans med sin dotter Marlene.

Vincent Valentine

Vincent stryker omkring i mörka skogar. Det sägs att han vet mycket om det som händer.

Cid Highwind

Cid har vi sett på bilder hållandes sitt spjut. Vad han pysslar vet vi inte men troligen mekar han som vanligt.

Yuffie Kisaragi

Yuffie, en riktigt sprallig tjej som ägnat den största delen av sitt liv åt att stjäla saker, speciellt materia. Men då hon träffar Cloud och de andra ändras hennes liv.

Red XIII

Red ser vi skutta omkring utanför en byggnad. Hans roll i filmen är okänd.

Marlene Wallace

Baretts lilla dotter. Hon tycks vara det enda barnet som inte drabbats av barnsjukdomen Geostigma, kanske är hon nyckeln till ett botemedel?

Zack

Zack är medlem i SOLDIER och kompis med Cloud, eller snarare var. ShinRas agenter The Turks sköt honom till döds på en kulle utanför Midgar, varpå Cloud tar hans svärd och flyr in i staden. Det är då spelet FFVII börjar.

Denzel

Denna pojke är drabbad av sjukdomen Geostigma och vårdas av Tifa i hennes hem. Marlene och han är kompisar.

Sephiroth

I FFVII fick han veta nåt fruktansvärt som gjorde att han ville förstöra hela världen. Nu är han dock besegrad av Cloud
men ska fortfarande hemsöka hans drömmar.

Kadaj

Kadaj är en av de tre “Advent Children”-bröderna. Kadaj är svår att placera då han tydligen är annorlunda hela tiden. Ena stunden kan han vara arg, sen lugn. Samma gäller att han kan vara barnslig och sen vara den smarte som tänker åt gruppen. Kadaj är ledaren men ändå refererar de tre till en storebror, och det kan vara Hojo, Sephiroth eller kanske till och med Cloud!

Yazoo

Yazzo är ytterligare en av de tre “Advent Children”-bröderna. Man vet inte så mycket om honom.

Loz

Den tredje av bröderna “Advent Children”. Det sägs att han ska grina rätt ofta även fast han i övrigt är tuff och hård.

Okänd i rullstol

Man vet inget om denne man. Han ska troligen ha en hel del att göra med “Geostigma” och även vara den som skickat Yazoo, Loz och Kadaj på Cloud. Det ryktas om att han kan vara Hojo, eller till och med Sephiroth!

Reno

De bråkiga “The Turks” dyker upp igen. Om de kommer jobba med Cloud eller emot honom vet vi ännu inte. The Turks-gänget jobbade förut som agenter åt Shinra. De består av: Rude, Reno, Elena och Tseng. Här har vi rödhåriga och hetsiga Reno.

Rude

Biffig medlem i The Turks.