image/svg+xml Ta mig upp

Level 09

Denna sida listar alla kort på denna nivå, så att du får en god översikt. Du får också en beskrivning/guide på hur du kan hitta just det kortet!

#1 – Carbuncle

Carbuncle

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 3 Glow Curtains

Så hittar du kortet Carbuncle

Balamb Garden – Du ska deltaga i CC gruppens uppdrag och utmana medlemmen Heart som bär på kortet. Läs mer på Specialsidorna. Klicka dig dit i huvudfönstret och klicka på länken “Kortdrottningen” på specialsidorna.

#2 – Diablos

Diablos

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 100 Black Holes

Så hittar du kortet Diablos

Balamb Garden – Innan du beger dig ut på ditt första uppdrag som SeeD till Timber så kommer Cid att ge dig en lampa, Magical Lamp. Använd lampan i Item menyn för att möta bossen Diablos som tappar detta kort när han besegrats.

#3 – Leviathan

Leviathan

Klass: GF (sällsynt)
Element: Water
Modify Card“: 1 blir 3 Doc’s Code

Så hittar du kortet Leviathan

Balamb Garden – Du ska deltaga i CC gruppens uppdrag och utmana medlemmen Joker som bär på kortet. Läs mer på Specialsidorna. Klicka dig dit i huvudfönstret och klicka på länken “Kortdrottningen” på specialsidorna.

#4 – Odin

Odin

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 100 Dead Spirits

Så hittar du kortet Odin

Centra Ruin – Du ska bege dig till Centra Ruin och besegra bossen Odin i slutet som tappar kortet. Läs mer om detta på Specialsidorna, klicka dig dit i huvudfönstret. Hjälp med att finna Odin står högst upp på sidan.

#5 – Pandemona

Pandemona

Klass: GF (sällsynt)
Element: Wind
Modify Card“: 1 blir 100 Windmills

Så hittar du kortet Pandemona

Balamb – När Galbadians ockupation utav Balamb har avbrytits, efter att du har besegrat Fujin och Raijin där, så ska du utmana hotell ägaren, som står utanför hotellet i Balamb, på ett kortparti.

#6 – Cerberus

Cerberus

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 100 Lightweights

Så hittar du kortet Cerberus

Galbadian Garden – När du är i Galbadian Garden för andra gången i slutet av skiva 2 så finns bossen och GFn Cerberus i huvudhallen och besegrar du honom så tappar han kortet.

#7 – Alexander

Alexander

Klass: GF (sällsynt)
Element: Holy
Modify Card“: 1 blir 3 Moon Curtain

Så hittar du kortet Alexander

Lunar Base – Utmana Piet som är chefstekniker på Lunar Base under skiva 3 och vinn kortet utav honom. Du kan också utmana honom senare under skiva 3 om du hittar hans flyktkapsel från Lunar Base som har landat söder om Tear’s Point.

#8 – Phoenix

Phoenix

Klass: GF (sällsynt)
Element: Fire
Modify Card“: 1 blir 3 Phoenix Spirits

Så hittar du kortet Phoenix

Esthar – Delta i Kortdrottningens uppdrag och besök Presidentens palats och rummet innan Presidentens rum. Här så ska du utmana Presidentens hjälpreda. Läs mer på Specialsidorna. Klicka dig dit i huvudfönstret och klicka på länken “Kortdrottningen” på specialsidorna.

#9 – Bahamut

Bahamut

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 100 Megalixir

Så hittar du kortet Bahamut

Deep Sea Research Facility – Hitta Deep Sea Research Facility i kartans sydvästra hörn och utmana Bahamut här som tappar kortet när han har besegrats. Läs mer på GF sidorna om hur man finner och besegrar Bahamut, klicka dig dit via huvudfönstret och sedan på “Bahamut” på GF sidan.

#10 – Doomtrain

Doomtrain

Klass: GF (sällsynt)
Element: Poison
Modify Card“: 1 blir 3 Status Guard

Så hittar du kortet Doomtrain

Timber – Delta i Kortdrottningens uppdrag och utmana pub ägaren i Timber som kommer att spela med kortet när alla kraven är uppfyllda. Läs mer på Specialsidorna. Klicka dig dit i huvudfönstret och klicka på länken “Kortdrottningen” på specialsidorna.

#11 – Eden

Eden

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 3 Monk’s Code

Så hittar du kortet Eden

Deep Sea Deposit – Besegra Bahamut, klicka dig till GF sidorna i huvudfönstret och där ska du klicka på länken “Bahamut”, och fortsätt ner till Ultima Weapon och besegra honom som då tappar kortet, klicka dig till GF sidorna i huvudfönstret och där ska du klicka på Eden.