image/svg+xml Ta mig upp

Guiden

Välkommen till FF8-guiden!

Det är version 2.2 och den är skriven runt år 2001/2002 med några justeringar/moderniseringar i 2018 för ny design. Alla skivor är uppdelade så att de får 8 sidor guide var, utom sista som bara får 4 sidor då den är så kort. Vissa saker omskrivna men jag har ännu inte gått igenom sidorna och rättat stavfel eller andra sorters skrivfel så jag ber på förhand om ursäkt för möjliga sådana.

Kom igång

Innan du börjar med att spela så bör du se till att ha vissa saker till handa:

  1. Tillgång till min hemsida för att komma åt guiden, eller en utskrift av guiden (det är tillåtet att skriva ut innehållet i min guide för privat bruk, spridning och kopiering av hela eller delar av guiden är förbjudet enligt lag.
  2. Tillgång till koffein haltig dryck, jag rekommenderar Coca Cola. Kaffe eller Red Bull (ingen Vodka i bara, då finns chansen att du däckar) går också.
  3. Stäng av telefonen, lås dörren samt sjukanmäl dig (denna punkt är inget måste, du får bara mer tid om du är helt fri).
  4. Glöm inte att komma tillbaka till min sida ofta för att kolla uppdateringar och annat skoj och nytt som inträffar ideligen.

Översikt

Skiva 1
Början av Skiva 1

10-15 timmar speltid
Skiva 2
Början av Skiva 2

15-20 timmar speltid
Skiva 3
Början av Skiva 3

10-20 timmar speltid
Skiva 4
Början av Skiva 4

2-5 timmar speltid

Bra att veta om guiden

Här så står det lite förklarningar till guiden som kan vara bra att ha läst så att du kan förstå den.

Mitt i guidens text sticker det ibland färgglada små rutor med text. De är så kallade “hjälprutor”, som går genom något nytt, eller något som kan vara svårt, i detalj. Till exempel förklaringen runt SeeD-level och lön. En sådan ruta kan se ut så här:

Titel

Text om denna sak.

Du kommer också fram till små blå rutor med texten “BOSS” och en länk med namnet på bossen. Klicka på den länken om du behöver hjälp med att besegra den bossen. Du kan också hitta denna information via boss-sidorna. En sådan ruta kan se ut så här:

Boss: Ifrit