image/svg+xml Ta mig upp

Saker i Timber

När du gör ett återbesök i Timber så ska du besöka järnvägsstationen till Dollet och där rädda en flicka på rälsen. I belöning får du en fri natt på Hotellet i stan och du kan ta en kopia av Timber Maniacs i rummet.
Om du har Rinoa och/eller Quistis med i ditt lag så ska du gå till platsen där man står vid ett räcke och kan se ut över tre järnvägsspår. Här så brukar det stå en kille och han ger Rinoa eller Quistis en Potionom hon är med. Han dyker upp då och då så du kan samla på dig en rejäl bunt Potions, om du vill.
På platsen där du räddade tjejen så ska du gå upp för trappen och in i huset där och söka igenom eldstaden ett antal gånger för att finna 500 gil. Om du är här under ditt uppdrag i Timber på skiva ett så kan du dricka hur mycket som helst utav Owl’s Tear ur vattenkranen till vänster i rummet.
Om du går till höger vid huvudstationen och in i Timber Maniacs huset där så kan du finna ett exemplar utav “Girl next door” i tidningshögen i receptionen. Den kan du sälja om du vill och få en massa pluring för.