image/svg+xml Ta mig upp

Skiva 2 – del 6

I hamnen bakom bilarna ligger en man som säljer ledtrådar:
5.000, 15.000 och en för 30.000. Varje ledtråd sänker din SeeD level med 1.
1. Prata med Zells moder.
2. Gå och snacka med en vakt vid hamnen.
3. Dra till Zells mor igen.
4. Snacka med en hund på hamnen.
5. Följ hunden till tåget.
6. Hunden skrämmer iväg Raijin som sov där inne, han är “Captain”.

Spring nu till hotellet i staden och prata med vakterna utanför, ni får inte prata med Commandern utan ni ska prata med Captain som är ute och patrullerar nånstans. Spring tillbaka och in i det första huset, här bor Zell, och in i rummet till höger för att prata lite med Zells mor. Kuta sedan ner till hamnen och spring förbi den första vakten så det kommer en ny bildskärm och där ska du prata med den första vakten. Det finns en Draw Point på vattnet här, gå ut på bryggan och töm den. Spring tillbaks till Zells mamma, Captain har lagat fisk i hennes kök. Spring ner till hamnen igen och prata med hunden som skäller och springer iväg. Följ den till tågstationen där den skäller lite till och springer in i tåget och jagar ut Raijin där bak. Nu ska du tillbaka till hotellet där dörren står öppen och vakterna varnar er och då kastas Raijin ut. Zell är för glapp i käften så ni hamnar i strid med 2 “G-soldier” och med Raijin (nästa sida).

Raijin och Fujin, Seifers följeslagare in i det sista.

RAIJIN
-Ingen bild-HP: 6.800LV: 17AP: 12GF:
WEAK: Poison.
STRONG:
ABSORB: Lightning.
ATTACKER: Stavstöt -280-320.
DRAW: Thunder, Thundara, Shell, Protect.
ITEMS: Potion, Str up.
TAKTIK:
Shiva på över 175 ger cirka 2500 HP i skada. Leviathan på 250 gör 2400 i skada på honom. Ifrit på 165 gör 2300 i skada. Dra på med dessa på hög boost så är han snart besegrad.

Ni springer in i hotellet där Fujin står och efter en stund så kommer också Raijin in dit också, det blir strid.

FUJIN
-Ingen bild-HP: 4.200LV: 14AP: XGF:
WEAK: Poison.
STRONG:
ABSORB: Wind.
ATTACKER: “Tornado” -330-430 (alla), “Aero” -190-200, “Zan” -110-140.
DRAW: Aeros, Cura, Life, PANDEMONA.
ITEMS: X
TAKTIK:
Shiva på 165 gör 1300 och Ifrit på 180 gör också 1300. Blås även på med Leviathan och annat smått och gott.

RAIJIN
-Ingen bild-HP: 8.000LV: 20AP: 20GF:
WEAK: Poison.
STRONG:
ABSORB: Lightning.
ATTACKER: Stavstöt -260-350, “Raijin Special” -760-810.
DRAW: Thunder, Thundara, Shell, Protect.
ITEMS: Str up, Megalixir, Combat King 002.
TAKTIK:
Shiva på 165 gör 2400 i skada och Ifrit på 180 gör 2600 i skada så blås på med dem tillsammans med en högt boostad Leviathan.

Missilernas ödeläggelse utav Trabia Garden.

Ni pratar lite med Raijin och Fujin och efter det så sticker de och ni tätt där efter. Ni är nu alla upp på bryggan i Balamb Garden. Selphie kommer upp med hissen och föreslår att ni åker till Trabia Garden och det bör du göra. Styr Balamb Garden norrut för att hitta en strand på nästa ö som du kan åka upp för. Styr sedan lite åt höger över skogen och sedan så bör du kunna se Trabia Garden bakom bergen. Ta hjälp utav kartan som du kan ändra utséende på med SELECT.

Gå in här så pratar ni lite och Selphie klättrar över muren och ni ska följa henne. På andra sidan så springer hon hela vägen till mitten fast Squall och hans kompis stannar och de andra kommer upp bakom er. Fortsätt sedan framåt så ser du Selphie på nästa bildskärm. Direkt till höger så ser du nåt gult på marken, det är en “Weapons monthly August” ta den och töm en Draw Point en bit fram. Prata med Selphie lite, prata en gång till så ber hon er vänta på Basketplanen en bit bort. Gå upp till höger för att komma till en massa gravstenar. Mitt ibland dem så ligger ett nummer utav Timber Maniacs, lämna platsen och spring åt vänster. Gå sedan till höger här och snacka lite med folket där och lämna sedan platsen så är ser du Selphie vid den liggande mannen. Prata sedan med den lilla flickan som snackade med Selphie så sticker hon och du kan ta dig förbi. Spring åt vänster fortsätt åt det hållet förbi raketen för att komma till basketplanen. Försök med att lämna platsen så kommer en basketboll inrullandes och Selphie springandes efter den. Ni pratar en hel del och Rinoa pratar om att hon är dålig i strid och Irvine försöker sätta bollen i korgen fast misslyckas.