image/svg+xml Ta mig upp

Skiva 1 – del 5

‘Vem var kvinnan på balen, kommer ni träffas igen?’

FAKE PRESIDENT
Ingen bildHP: 458LV: 8AP:GF:
WEAK:
STRONG:
ABSORB:
ATTACKER: X
DRAW: Cure
ITEMS:
TAKTIK:
Det räcker med att du ger honom en liten omgång med en eller max två boostade GFs så blir han grillad. Det räcker också med vanliga attacker, 3-8 stycken beroende på din styrka.

Efter den falska presidentens död så förvandlas han till ett dött monster och striden fortsätter.

GEROGERO
Ingen bildHP: 2.450LV: 8AP: 20GF:
WEAK: Fire, Earth och Holy (Fire, Fira, Firaga, Quake, Earthquake, Brothers, Holy, Alexander) Undead monster.
STRONG: Poison gör 0 i skada.
ABSORB:
ATTACKER: Spya -130-140.
DRAW: Esuna, Double, Berserk, Zombies.
ITEMS: Zombie Powder.
TAKTIK:
Kasta en Phoenix Down på honom så dör han, simpelt? Ja. Har du ingen sådan så kasta lite Ifrit på honom.

Plan B del 1.

Nu så får ni reda på varför presidenten är i Timber, för att ta över TV-stationen för att sända till alla hem i deras värld. Nu måste ni komma på en nya plan, låt Rinoa fundera ut en. Efter en stund så ska du gå och prata med henne om ert kontrakt. Hon kommer att visa det för er och där så står det att ni är hyrda ända tills Timber blivit självständigt.

Nu ska du forma ett party och sedan prata med Watts och lämna tåget. Nu ska ni till TV-stationen och kolla vad presidenten (den riktiga) har i görningen. Vid tågstationen så ska du springa av perrongen och sedan åt höger. Där så ska du ta höger igen. Ta trappan i mitten ner till puben där. Utanför puben så står det två vakter som ser ut att vilja bli spöade, uppfyll deras önskan och töm en Draw Point vid puben och gå in. Gå sedan längst bak i puben och prata med den försupne mannen som ligger vid dörren ut och blockerar eran väg. Prata om kortet ni vann i striden med de två vakterna utanför så får ni behålla det plus ett Tonberry card och så hjälper ägaren bort honom från dörren så att ni kan komma ut.
Följ gränden, en Save Point finns intill väggen samt en Draw point intill nästa vägg, tills det att du når några trappor, som leder upp för TV-stationen, som du ska gå upp för. Vid den stora TV-skärmen så pratar ni lite med varandra och Squall har gjort Rinoa upprörd så hoppar TVn igång och ni ser Presidenten. Han berättar att det ska bli fred men detta med hjälp utav den nya ambassadören; Häxan Edea. Innan han hinner presentera henne så kommer Seifer och anfalla presidenten och Quistis kommer efter honom, nu så måste du skynda och hjälpa dina kompisar.