image/svg+xml Ta mig upp

Alla vapentidningar

För att kunna bygga om dina vapen så måste du först hitta den tidning varti det står om hur man bygger vapnet och läsa om det. Men nu är det ju ett litet problem om man inte vet hur man hittar tidningen. Kolla följande lista för att se vart alla tidningarna finns.

Weapons monthly Special issue

Denna tidning får du tag på då du spelar med Laguna i Esthar på skiva 3. När du åkt upp med hissen så är du i ett kontrollrum där Dr. Odine är. Här inne på golvet till vänster så ligger tidningen, det är bara att plocka på sig.
Kostar: 50.000 gil i Esthars tidningsaffär, du måste ha Tonberrys “Familiar” först.

Weapons monthly August issue

Trabia Garden har denna tidning i sin ägo. Ta dig till bildskärmen med fontänen med en staty i. Här ska du söka i bildens nedre högra hörn. Tidningen ligger där nånstans bland allt “skräp” på marken.
Kostar: 1000 gil i Esthars tidningsaffär.

Weapons monthly July issue

Den finns på “Training center” i Balamb Garden. Du ska ta den vänstra vägen då du kommer hit. Och på marken vid en massa bråte och träd så ligger denna tidning.
Kostar: 1000 gil i Esthars tidningsaffär.

Weapons monthly June issue

Bossen BGH521F2 på “Missile base” tappar den efter att du har gett honom ordentligt med smisk.
Kostar: 1000 gil i Esthars tidningsaffär.

Weapons monthly May issue

Den ligger i kloaken under Deling City. Kolla kartan på kartsidan. Du ska gå ner genom brunnslocket vid bilen med lådorna. Gå sedan åt vänster i kloaken tills vägen spärras av utav ett galler. Här ligger en tidning på marken, ta den.
Kostar: 1000 gil i Esthars tidningsaffär.

Weapons monthly April issue

Den ligger på skrivbordet i Squalls rum efter att du varit med Quistis i “Training center” i Balamb Garden.
Kostar: 1000 gil i Esthars tidningsaffär.

Weapons monthly March issue

Klara bossen Elvoret på skiva 1. Han tappar nämligen detta nummer.
Kostar: 1000 gil i Esthars tidningsaffär.

Glömt en tidning?

Om du har missat en eller flera av dessa tidningar och prompt måste ha den/dem så finns det en lösning. Kolla i Esthars tidningsaffär och köp dem för 1000 runda (gil). Men ska du ha Special numret så måste du först skaffa GF:n Tonberry (läs mer på GF-sidorna) och lär honom förmågan Familiar för 150 AP och besöka sedan staden Esthar och dess tidningsaffär för att köpa tidningen.

Men om du är på skiva 4 så kan du inte besöka Esthar och får då först skaffa Tonberrys Call Shop för 200 AP. Gå nu in i menyn och välj Abilities samt Call Shop. Nu kommer en lista upp med alla städer och deras affärer. Gå nu in på Esthar och välj deras tidningsaffär och köp tidningen. Men detta förutsättar att du förut besökt den affären. Annars kan du inte handla från den.