image/svg+xml Ta mig upp

Level 08

Denna sida listar alla kort på denna nivå, så att du får en god översikt. Du får också en beskrivning/guide på hur du kan hitta just det kortet!

#1 – Chubby Chocobo

Chubby Chocobo

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 100 LuvLuvG

Så hittar du kortet Chubby Chocobo

Balamb Garden – Du ska göra Queen of Cards (kortdrottningens) uppdrag, läs mer på Specialsidorna. Klicka dig dit i huvudfönstret och klicka på länken “Kortdrottningen” på specialsidorna. Det är en manlig student som sitter på en bänk utanför biblioteket som du kan vinna detta kort ifrån.

#2 – Angelo

Angelo

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 100 Elixirs

Så hittar du kortet Angelo

Forest Owl’s Train / White SeeD Ship – Måste vinnas ifrån Watts från Forest Owl’s motståndsgrupp. Du kan göra det i tåget under Timber uppdraget skiva 1 eller på White SeeD Ship skiva 3.

#3 – Gilgamesh

Gilgamesh

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 10 Holy War

Så hittar du kortet Gilgamesh

Balamb Garden – King som är medlem i CC gruppen har detta kortet och du måste delta i CC gruppens lilla uppdrag för att komma åt kortet. Läs mer på Specialsidorna, klicka dig dit i huvudfönstret och klicka på länken “Kortdrottningen” på specialsidorna.

#4 – Minimog

Minimog

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 100 Pet House

Så hittar du kortet Minimog

Balamb Garden – Utmana den unga eleven som hela tiden springer runt i hela Balamb Garden.

#5 – Chicobo

Chicobo

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 100 Gysahl Greens

Så hittar du kortet Chicobo

Chocobo Sanctuary – Du måste besöka alla Chocobo skogarna och lösa alla pusslen där för att sedan gå till Chocobo Sanctuary för att få kortet där.

#6 – Quezacotl

Quezacotl

Klass: GF (sällsynt)
Element: Thunder
Modify Card“: 1 blir 100 Dynamo Stones

Så hittar du kortet Quezacotl

Fisherman’s Horizon – Utmana Mayor Dobe, Borgmästaren i huset som ligger i mitten av den stora solfångar plattan i mitten av staden. Försök att skaffa det den första gången du kommer till FH.

#7 – Shiva

Shiva

Klass: GF (sällsynt)
Element: Ice
Modify Card“: 1 blir 100 North Wind

Så hittar du kortet Shiva

White SeeD Ship – Först så ska du skaffa tidningen “Girl next Door” som är en Herrtidning som finns bland tidningarna i receptionen i Timber Maniacs huset i Timber. Du ska sedan ge denna tidningen till Zone när du träffar honom igen på White SeeD Ship utan att ta betalt för den för att kunna lägga vantarna på detta kortet.

#8 – Ifrit

Ifrit

Klass: GF (sällsynt)
Element: Fire
Modify Card“: 1 blir 3 Elem Atk

Så hittar du kortet Ifrit

Fire Cavern – Under ditt första uppdrag så besöker du Fire Cavern och bossen i slutet utav grottan, Ifrit, tappar detta kortet när du besegrat honom.

#9 – Siren

Siren

Klass: GF (sällsynt)
Element: N/A
Modify Card“: 1 blir 3 Status Atk

Så hittar du kortet Siren

Dollet – Besök puben i Dollet och utmana ägaren till puben på andra våningen vid biljardborden. Efter att ha besegrat honom här så visar han dig till hans speciella rum där du får ett antal kort och här ska du utmana honom igen för att kunna vinna kortet.

#10 – Sacred

Sacred

Klass: GF (sällsynt)
Element: Earth
Modify Card“: 1 blir 100 Dino Bones

Så hittar du kortet Sacred

Tomb of the Unknown King – Besegra de båda bröderna i strid för att få detta och Minotaurs kort. Läs mer i guiden på “disc1-7” på Guide sidorna, klicka dig git i huvudfönstret.

#11 – Minotaur

Minotaur

Klass: GF (sällsynt)
Element: Earth
Modify Card“: 1 blir 10 Adamantine

Så hittar du kortet Minotaur

Tomb of the Unknown King – Besegra de båda bröderna i strid för att få detta och Sacreds kort. Läs mer i guiden på “disc1-7” på Guide sidorna, klicka dig git i huvudfönstret.