image/svg+xml Ta mig upp

Hitta Ragnarok skiva 4

Ta den sista porten nedifrån så kommer du ut på en strand nära en skog, “Esthar-Grandidi Forest”. Gå nordväst och följ kanten där tills du kommer till en klotformad skog. Gå in där och gå fram till Chocobon längst bort och välj att ta med den ut och rida på den. Rid tillbaka till stranden och följ den neråt och ganska länge.
Du ska sedan försöka att komma upp på en strand till ön där din Ragnarok står och rida mellan några berg och sedan fram till skeppet. Nu så kan du flyga runt bäst du vill fast alla städer och platser är omringade av en ljusvägg och du kan inte besöka dem nåt mer. Om du i skeppet lämnar bryggan och åker ner med hissen så står en snubbe vid namn Joker där. Han kan du handla saker av samt göra om vapen hos.
Om du nu går in i portalen nära Ragnarok i öknen så kommer du att komma tillbaks tills kedjan innan Ultimecias slott fast ut ur en fjärde portal som finns på kedjans högra sida alltså motsatt de andra. Denna portal kommer nu att finnas kvar här och ta dig ut i öknen.