image/svg+xml Ta mig upp

Möt CC medlemmarna

Om du tycker att motståndet på kortsidan är lite väl klent så finns det nåt som kan hjälpa dig. Du kanske redan har hört om CC members som finns i Balamb Garden och de är några kortspelare som är väldigt bra så du ska nog utmana dem.
De är 7 stycken i den här gruppen och du ska utmana dem i ordning från lägst rankade till den högst rankade spelaren. Ibland så kan du faktiskt inte påbörja denna lilla “Side quest” för att du inte har utmanat tillräckligt med folk i Balamb Garden. Så då ska du försöka med att spöa upp cirka 15 personer i kort i Balamb Garden och sedan försöka med att påbörja uppdraget igen.

#1 “Jack”

Plats: I korridoren i Balamb Garden nära hissen och kartan.
Personen brukar komma in på skärmen från nederkanten av den. Han har inget sällsynt (rare) kort.

#2 “Club”

Plats: I korridoren runt Balamb Gardens mitt vid korridoren in till Cafeterian.
Uppenbarar sig slumpvis och kan vara svår att hitta. Han spelar inte med något sällsynt kort.

#3 “Diamond”

Plats: Framför kartan över Balamb Garden i huvudkorridoren.
Två stycken tjejer kommer gåendes tillsammans från botten av skärmen och upp ibland och det är de som är Diamond. De spelar inte med nåt sällsynt kort.

#4 “Spade”

Plats: På andra våningen nära hissen.
Han är en av två som brukar vara här och han spelar inte med nåt sällsynt kort.

#5 “Heart”

Plats: På bryggan i Balamb Garden.
Det är faktiskt Xu som är Heart och hon spelar med Carbuncle kortet.

#6 “Joker”

Plats: I Training center, ta den högra vägen.
Joker kommer fram slumpmässigt så han kan vara svår att få tag i ibland. Han har Leviathan kortet och om du spöar honom så uppgraderar han din Battle meter, om du tog den av Cid när du blev SeeD på skiva 1, så att den även visar lite GF info.
Egentligen så kan du redan möta Joker efter att ha spöat Jack fast vilken ordning du tar är helt och hållet ditt val.

#7 “King”

Plats: Detta kan vara lite svårt. Prata först med Nida på bryggan och utmana sedan Dr. Kadowaki i sjukstugan på ett kortspel. Hon kommer att föreslå att du snart bör finna King att spela med. Stick tillbaka till ditt rum och ta en tuppis så kommer King på besök medan du vilar.

Om du vinner så kan du lägga vantarna på Gilgamesh kortet som i sig kanske inte är så bra men om du förvandlar det till saker så får du 10 Holy wars som gör alla i ditt gäng osynliga för några rundor i strid.