image/svg+xml Ta mig upp

Vasbitarna i Windhill

Tillgänglig: med Garden, skiva 2
Svårighetsgrad: lätt
Belöning: sådär
Otillgänglig: skiva 4

Ta dig till och in i staden Windhill och besök herrgården i slutet utav staden. Här inne så kommer en person att be er om hjälp med att hitta en borttappad vas. Vasen har faktiskt gått sönder och vasbitarna har spridits över hela staden.
Skärmbild Skärmbild 1. Börja med att leta i den rustning som finns i byggnaden så ska du finna en del.
2. Besök nu huset i mitten av staden där en gammal dam bor. Här så ska du undersöka de vita blommorna som finns närmast bildskärmen till höger för att finna nästa del.
3. Om du efter att ha kommit in i staden går rakt upp så är du på en stig över en kulle omringad av stora blomsterängar med en varningsskylt. Här så brukar Skärmbild en liten Chocobo springa förbi Skärmbild och om du trycker på X-knappen när du är nära den lilla Chocobon så sparkas den upp i luften och tappar nåt. Detta ska vara den 3:e delen och får du den inte på första försöket så får du fortsätta tills du får den. Du kan även få en Phoenix Pinion och en Gysahl Green om du är tillräckligt snabb på Chocobon fast om du är på den för ofta så kommer dennes stora mamma fram och ditt djurplågande är slut.
4. Spring in i huset där Raine bodde och upp på andra våningen och prata med kvinnan där tills hon nämner doften från blommorna där nere. Gå nu ner och undersök blommorna på bordet längst bort till höger så ska Raine’s ande uppenbara sig bakom bardisken. Prata med anden så kommer en katt att ta dess plats istället som du ska undersöka för att få den sista vas biten.
Ta nu alla bitarna tillbaks till mannen i herrgården så får du en Holy Stone.