image/svg+xml Ta mig upp

Saker i Dollet

Ta dig till Dollet och till Puben som ligger på den sydvästliga gatan från centrum. Gå upp på övervåningen och utmana ägaren i kort och vinner du så får du komma till pubens privata rum. Här så kommer mannnen att ge dig 5 Geezard kort, 4 Red bat kort, 3 Buel kort, 2 Anacondaur kort och 1 Cactuar kort.
I tidningshögen nära bordet så finner du även ett exemplar av “Occult Fan II” och lite annat. Du kan nu även utmana ägaren och försöka vinna Siren kortet utav honom.
I början av staden ta trapporna till vänster och passera genom staden och vidare via gatan ner till vänster. Spring tills du kommer till den andra bildskärmen där en hund sitter under bron och en katt sitter på bron. Det finns även en öppen dörr till höger.
Prata med pojken som finns där och gå in genom dörren till höger. Pojkens far (eller farfar) skäller ut honom för att ha målat ett hundben på tavlan i rummet. Lämna nu rummet och prata med hunden som nu springer iväg mot centrum. Spring efter hunden och när du kommit till centrum, platsen med fontänen, så ska du prata med hunden som vaktar en dörr till höger och sedan kolla under hundens halsband så finner du en X-Potion där.