image/svg+xml Ta mig upp

Skiva 3 – del 8

DETTA ÄR DIN SISTA CHANS ATT GÅ UT IGEN SÅ LÄMNA EN SPARNING HÄR!

Ett tips är att skaffa Squall’s Lion Heart (se vapen sidorna) samt många Meltdown (DRAW: Gayla, level 30-100, Trabia-Bika snowfield (norr om Trabia Garden, leta i snön) och sedan gärna minst 50 Aura (DRAW: Seifer, 3 gången, slutet av skiva 3 eller så dra den på osynliga DRAW points på Island closest to hell samt Island closest to heaven, se karta för plats).


Spring vidare upp för trappan och in genom dörren. Där står Ellone och bakom henne Raijin och Fujin. Längst bak uppe på nån slags tron så står Seifer i sin vita rock. När Seifer ber Raijin och Fujin att anfalla er så släpper de istället Ellone och Squall ber henne att vänta utanför på Laguna.

Efter lite prat mellan Raijin, Fujin och Seifer så går de iväg och Seifer hoppar ner och går emot er. Ni pratar lite fast det blir snart strid.

SEIFER
-Ingen bild-HP: 34.500LV: 45AP: 40GF:
WEAK: Poison.
STRONG:
ABSORB:
ATTACKER: Svärdhugg -720-790, “Bloodfest” -1790-2000 (alla), “Flare” -1050-1060.
DRAW: Firaga, Thundaga, Blizzaga, Aura.
ITEMS: Hero.
TAKTIK:
Här bör du kasta en massa starka GF’s eller köra på med Squall’s limit “Lion Heart” om han har det svärdet. När jag körde denna gång så hade jag Strenght 255 på Selphie och Squall samt 200 på Irvine och då dog Seifer efter några vändor med vanliga slag utan att jag skadades nämnvärt.
Du bör kasta Shell samt Haste på alla och dynga på Seifer ordentligt med dina mäktigaste GF’s och gärna Doom Train om du har skaffat honom.

Seifer ligger nu slagen på marken framför er fast kastar sig snart upp och säger att det inte är över ännu. Han tillfångatar Rinoa och du ska nu välja dina lagkamrater och sticka efter och rädda Rinoa.

Man får nu se Seifer ta Rinoa fram till buren (eller vad det nu är för nåt) där Adel sitter fastspärrad.