image/svg+xml Ta mig upp

Dark Yojimbo

HP: 1 600 000 MP: ? Lvl: ?

Så besegrar du Dark Yojimbo

AP: 8.000
Tappar: Dark Matter
Rekommenderade abilities: Counter Attack, Break Damage Limit, Curseproof, Ribbon

Åk till Cavern of the Stolen Fayth och teleportera dig ända till slutet av grottan. Gå sen ner mot vägen tillbaka, teleportera dig INTE. Då kommer en gubbe att åkalla Dark Yojimbo, prata med honom för att slåss.

Efter att ha spöat honom första gången så ska du spöa honom igen genom att jaga ifatt på gubben i grottan. Du kan inte möta fiender, får inte lämna stället eller nåt sånt. Så längre än hit har inte jag kommit. Då du stöter på gubben igen på vägen mot utgången så kommer han att åkalla Dark Yojimbo igen. Du ska spöa Dark Yojimbo 5 gånger i rad utan att dö. Du kan spara men laddar du spelet eller lämnar platsen så får du ta allt från början igen, alltså aldrig dö.

Stridstipsen är att ladda upp allas Overdrive samt Yojimbos. Ha massor av pengar, jag snackar flera miljoner. Så det blir nog väldigt sent i spelet du spöar honom. I alla fall, se sen till att tre personer (ej Yuna) har First Strike på sina vapen (de kan vara värdelösa för övrigt, bara de har First Strike) samt Entrust och full Overdrive (så klart). Sätt dessa tre först i strid. Nu skriver jag vidare strid för strid:

1. Starta striden och byt direkt in Yuna som får åkalla Yojimbo vanligt. Betala honom för Zanmato.
2. Hela dig vid Save Pointen och se till att Yuna ej är med då striden startar. Byt in henne och kör hennes Overdrive med Yojimbo.
3. Hela dig och starta sen striden utan Yuna. Låt den första gubben byta in Yuna, nästa kör Entrust och den sista Auto-Life på Yuna. Kör sen hennes Overdrive på Yojimbo, då hon kan.
4 & 5 Gör precis som på 3:an så ska det gå.

De enda svårigheter som finns i striden är att Yojimbo ibland gör en attack automatiskt, om det inte är Zanmato så kommer du att misslyckas. Om Zanmato ej utföras så kommer du att misslyckas. Hinner han börja döda allt för många av er så kommer du att misslyckas. Får du ej börja i striden kommer du att misslyckas. Har du ej allt och alla på full Overdrive så kommer du att misslyckas osv. Lycka till!