image/svg+xml Ta mig upp

Seymour Flux & Mortiorchis

HP: 70 000 MP: ? Lvl: ?

Så besegrar du Seymour Flux & Mortiorchis

Seymour Flux 70000 HP, Mortiorchis 4000 HP.

Du MÅSTE lära dig Tidus Hastega innan denna strid. Kasta den först i striden. Yuna får arbeta på med Protect på alla. Kastar Seymour Dispel på er så kasta om dina magier, Hastega är mycket viktigt, Protect också.

Kasta Bio tidigt på honom så att han får skada av Poison. Blir nån av dina gubbar Zombie så kasta OMEDELBART Holy Water (se till att ha runt 15 stycken, minst) på denne. Kasta även Wakkas Silence Attack/Buster på Seymour.

Slår du ihjäl hans Mortiorchis på 4000 HP så drar den 4000 HP från Seymour för att komma tillbaka igen. Den faller sen med 1000 HP för varje gång den dör till lägst 1000 HP. Då den laddar för Total Annihilation så gäller det att döda den för att sakta ner den lite. Kör sen även på med Protect och Shell för att skydda dig mot den kommande attacken. Ta även in de med mycket HP så att du vet att du överlever striden. Använd Phoenix Down direkt på de döda, ej Life. Även Mega-Potion och liknande. Att ha alla dina gubbar, och gärna dina Aeons, i Overdrive innan striden är ett annat måste. Men ändå är det mycket tur som spelar in i att vinna denna strid. Direkt efter att ha vunnit striden så spring tillbaka och spara.

Ge striden några försök för att lära in taktiken samt olika knep och liknande.