image/svg+xml Ta mig upp

Gogo

Specialattack: Mimic
Limit Break: X-meteor

Gogo, mimaren. Inte mycket är känt om denna person, inte ens kön eller ålder. Det är en “hemlig” och valfri karaktär i spelet, men väl värd mödan att hitta. Läs vidare.

Så hittar du Gogo

Får man genom att åka till ön längst uppe till höger i “World of ruins”, den trekantiga ön. På den ön kan man möta en Zoneeater. Du skall inte slå ihjäl honom, vänta istället tills han har “engulfat” (ätit upp) alla dina karaktärer. När han har slukat hela partyt kommer du ner i en grotta. Följ bara vägen tills du kommer till Gogo. Vid broarna här nede skall du akta dig för de gröna gubbarna som springer runt, de knuffar ner dig. Om du blir nedknuffad kan du ta lite skatter där. En skatt du inte får glömma är “Fake mustache” som är i samma område som de gröna gubbarna.

Gogo har bara en skill, tror man när man får honom, den heter “Mimic”. Om t.ex. Sabin använder sin “Bum rush blitz” och Gogo använder “Mimic” efteråt kommer Gogo utföra samma sak!

Fler skills till Gogo

Om du går in på Gogos statusmeny kan du med hjälp av handmarkören välja vilken skill du vill. Gogo kan inte använda “Espers”, men han kan lära sig alla magier ändå. Direkt någon annan i ditt party lär sig en ny magi lär sig också Gogo den magin. Det är värt att hämta Gogo!

Gogo-info från: Thomas Springfeldt