image/svg+xml Ta mig upp

Terras scenario

Vägen har delats

Detta är det kortaste scenariot av de tre (de andra är Lockes scenario och Sabins scenario). Man måste klara alla tre scenarior för att komma vidare i spelet.

Okej, detta scenario är så kort att det nästan inte förtjänar en egen sida. Men det får det ändå.

Du är tillbaka där du lämnade våra vänner sist vi såg dem, nämligen Lete River. Efter  några strider här kommer du ut på världskartan igen. Utrusta dina karaktärer med nya  saker och fortsätt till Narshe.

Tillbaka till Narshe

Eftersom folk inte gillar Terra här hjälper det varken att kungen av Figaro eller ”The Returners” högsta ledare är med dig. Du måste använda Lockes gamla lönngång: Gå så långt till vänster du kan komma (gå i snön, precis på kanten av att gå tillbaka ut från staden, gå helt förbi huset med alla nybörjartips), undersök bergsväggen för att öppna den och kliv in.

Här inne kommer du efter ett tag till ett rum med ett konstigt skimmer som slingrar  sig runt några stenar. Kom ihåg vilken väg det tog och följ efter det exakt. Om du  misslyckas omges du av svarta skimmer, men om du lyckas träffa det guldiga behöver du inte slåss. Gå nu mot Arvis hus, men glöm inte att säga hej till mooglarna. De har en present till dig, Rune Edge, den finns i deras grotta.

Gå till Arvis nu och när du pratar med honom är detta scenariot över.

Välj en ny väg

Nu är Terras del klar, dags att välja nästa scenario – de andra är Lockes scenario och Sabins scenario. Man måste klara alla tre scenarior för att komma vidare i spelet. Om du är färdiga med alla scenarior nu så är det bara att gå vidare till kapitel 4.