image/svg+xml Ta mig upp

Left Crane & Right Crane

HP: 2 300 MP: ? Lvl: 23

Så besegrar du Left Crane & Right Crane

Vi rekommenderar level 20 på ditt party för denna boss.

Left Crane har 1 800 i HP, och Right Crane har 2 300 i HP. HP som angetts ovan på denna boss är alltså det högsta av dessa värden (Right Cranes).

Det här kan vara väldigt svårt. Använd som vanligt det starkaste du har, men absolut inga eldattacker på Right Crane eller lightning-attacker på Left Crane. Tre såna attacker på dem bygger upp en stor hämndattack som fort dödar er. Thunder passar bra mot den högra, men om du har en water-attack ska du hellre använda den, då båda är känsliga mot det.

Deras attack “Magnitude8” är hemsk och gör fruktansvärd skada, så håll din HP över 550 i den striden. Kämpa på bara.

Ett annat bra tips är att använda tre av de många nya Espers du fått. Utrusta Maduin på en, och Phantom på en annan, och Bismarck på den tredje. Fyra av Phantom som en Esper fort i striden, detta gör er alla osynliga så att ni inte kan skadas för en stund. Nu slår du loss med både Maduin och Bismarck för stor skada på bägge bossar. Fortsätt sedan med dina andra favoritattacker så ska dessa vara besegrade ganska så snart. Cyans starkaste Bushidos, Sabins starkaste Blitz, och så klart pröva nya “Slots” med Setzer så mycket du bara kan.