image/svg+xml Ta mig upp

Guiden – del 8

Är du verkligen redo? Redo för slutet?

När du tagit dig igenom den svåra prövning med tre bossar i rad så kan du nästan känna lukten av slutet på spelet. Du får möjligheten att spara under scenerna som kommer efter segern. Du befinner dig sen i Balfonheim. Nu är det läge att göra allt du vill göra, för snart finns ingen återvändo. Jag rekommenderar level 45-50 på de du spelar med, helst på alla men det är inget måste. Alla Quickenings ska ni ha lärt er, de du spelar mest med ska ha de bästa sakerna du kan köpa, och en uppsättning Items skadar inte. Glöm inte heller att köpa kraftfulla Magicks så som Hastega, Protectega, Curaga, Curaja, bara för att nämna några.

När du är redo att möta ditt öde så gå till Aerodome. Prata med flickan bakom disken som det står “Private Airship” över. Be om att få borda Strahl och välj sen “Bahamut” på kartan (ligger bredvid Rabanastre). Du kan inte återvända då du kommit till Bahamut, det är den sista platsen i spelet. Så var säker innan du åker, glöm ingenting. Lämna också en sparning i Balfonheim så att du kan klara spelet först och sen ladda om för att fixa allt du inte hunnit med.

Bahamut

Slut kvar!
Tyvärr har jag inte kommit skriva mer på guiden än hit. Men du är nu i slutet och bara några timmar återstår tills du lagt sista bossen för dina fötter. Lycka till!

Slut på guiden - tack för att du läste!