image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

Final Fantasy XII FFXII

Öppna Final Fantasy XII-guiden

23 uppdateringar totalt (bara 10 visas): Få detta som en RSS-feed istället

Vad är nytt i Zodiac Age?

Vad har ändrats och lagts till i Zodiac Age-versionen av FFXII jämfört med originalet? Massor av saker. Förutom uppdaterad grafik och musik så får vi möjlighet att välja mellan japanska och engelska röster, samt ett helt nytt jobbsystem. Läs mer på vår Zodiac Age-avdelning. 11 juli 2017 släpps spelet!

Zodiac Age - Fyra nya trailers/musikvideos

Fyra nya trailers släppta denna vecka som visar mer av den nya förbättrade (HD) versionen av spelet. De spelar också upp fyra musikstycken som spelets in på nytt i extra hög kvalitet. Dessa är för att marknadsföra spelets officiella soundtrack som släpps veckan efter spelet.

Ny Zodiac Age-trailer

En ny trailer som kallas "2017 Spring Trailer" är släppt av Square Enix nu idag. Vi har lagt upp den på vår Zodiac Age trailers-sida så att du kan se den (och 3 andra trailers/videos).

Zodiac Age-info och trailers

Snart släpps en HD-version av Final Fantasy XII. Till sommaren kan vi återuppleva detta äventyr på Playstation 4. Se våra sidor för FFXII The Zodiac Age trailers och mer information. Vi passade även på att lägga upp originaltrailern till spelet när det kom ut första gången till PS2, så att du har nåt att jämföra med!

Förbättrad och flyttad sajt

Den största förändringen är att sajten lämnat vårt gamla knöliga system och lagts in i vårt nya smidiga WordPress-system. Dessutom körs sajten på vår senaste uppdatering (version 1.5) av vårt FFU-theme. Jag har också rensat bland alla sidor, bilder och information och lagt upp mer saker där det fattats, samt gett allt bättre struktur och uppdelning.

White Magicks

FFl0v3r på vår Community har varit snäll nog att skriva ihop en lista till sajten på alla White Magicks och hur man skaffar dem! Fler listor är på gång!

6 nya bosstips

Strategier för att besegra sex ytterligare bossar är nu upplagt. Så nu har alla bossar ni mött i vår guide bra strategier upplagda.

Guiden del 7 färdig

Den sjunde delen av guiden är nu färdigskriven och del åtta är påbörjad. Vi är nu väldigt nära slutet av spelet. Jag har stött på 11 bossar sen sist. Jag har skrivit en massa tips till fem av dem, till de andra har jag bara skrivit generella tips tills jag hunnit skriva färdigt deras tips med.

Guiden del 6 och 7

Guiden är nu färdig till och med del 7. Iofs fattas det lite till på del sju, kommer att lägga till det snart. Sen komer den åttonde delen att bli den sista delen, för sen är spelet avklarat. Jag är själv framme innan slutet men har inte hunnit längre. De bossar som dyker upp i de nya delarna av guiden är inte inskrivna än, fyller på det med snarast.

Sjätte delen av guiden påbörjad

Nu är den femte delen av guiden färdig och den sjätte delen påbörjad. Guiden täcker nu spelet ända fram till platsen Giruvegan. Har även skrivit färdigt sju nya bosstips. Dessutom har ytterligare information rättats, och mer info har lagts till på Nybörjarhjälpen, mest om Quickenings och Mist Charges, men även en hel del om alla olika vapen- och utrustningstyper. Sidan Quickenings är fylld och färdig, delar av License Board-sidan färdig och Gambits-sidan är påbörjad med en del tips.

Det var alla uppdateringar vi hade om Final Fantasy XII, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.