image/svg+xml Ta mig upp

Garuda

HP: ? MP: ? Lvl: ?

Så besegrar du Garuda

Den här striden är sannerligen tuff. Garuda är av typen Flying och kan därför inte anfallas av närstridsvapen. Så det är pilbågar, gevär, och magier som gäller. Vossler kan Technick Telekenisis så han kan träffa ändå. Se till att hålla honom vid liv, och alla andra som gör stor skada. Magicks så som Water och Thunder gör bra skada, låt de som bara kan gå in i närstrid använda dessa. Protect kan skydda er ordentligt för Garuda är extremt snabb med sina attacker. Ibland kastar han magier, så Silence kan vara bra. Skulle någons HP bli akut så kasta en Hi-Potion eller Cura. Quickenings och annat starkt bör du självklart inte sitta och spara på.

En taktik kan vara att ha två helare som bara kastar Cure, och sen Potions när det behövs, medan två andra attackerar. Med lite tur attackerar Garuda bara en av anfallarna, som ni då hinner fylla på HP på precis i tid.

Om du i förra området gjorde sidouppdraget att hjälpa en Urutan-Yensa med en gigantisk sköldpadda så kan du kasta Item:et Eksir Berries för att ta nära 15% av Garudas HP!