image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

Final Fantasy IX FFIX

Öppna Final Fantasy IX-guiden

4 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

144 fräscha sidor

I tre månader har vi jobbat och slitit med att uppgradera extremt gammal och trasig HTML-kod på gamla FF9-sajten för att lyfta den till dagens standard och få den över på vår moderna guide-server. Det var väldigt många sidor, massa kaos, trasig kod, stavfel, dåligt länkat, och mängder av specialskrivna tabeller. Oerhört tidskrävande men nu är jobbet färdigt, hoppas ni nu lättare hittar det ni söker på den gigantiska men välorganiserade guiden, vi har fokuserat mest på att det ska vara lätt att navigera sig rätt.

Skrivit introtext

Jag skrev introtexten till FF9 redan igår, men glömde att uppdatera med den. Men nu så ligger den uppe och liknar därför mer våra nyare spelsidor eftersom dom också har en kort story om spelet på framsidan.

Rensat upp bland gamla filer

Har rensat bort en massa skräpande filer från sajten samt skrivit om koden lite så att färre filer används till designen. TopNav (den allra översta menyn för hela sajten) ställde också till problem här och skapade en fet svart ram runt sidan, men det är löst nu.

Sajtmeny på boss-sidan

Har fixat in våran övre meny på boss-sidorna och bild-sidorna. Har även snyggat till koden på dem en aning då den var farligt skräpig.

Det var alla uppdateringar vi hade om Final Fantasy IX, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.