Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

Final Fantasy IX FFIX

Öppna Final Fantasy IX-guiden

5 uppdateringar totalt:

Skrivit ett intro / story

Jag skrev introtexten till FF9 redan igår, men glömde att uppdatera med den. Men nu så ligger den uppe och liknar därför mer våra nyare spelsidor eftersom dom också har en kort story om spelet på framsidan.

Förändringar i titeln

Förut skickade varje länk med en titel till varje sida. Detta var lite irriterande eftersom jag missat att skriva detta på flera länkar. Medskicket av text innebar också en säkerhetsrisk och därför är det nu avstängt.

Rensning och felfixande

Har rensat bort en massa skräpande filer från sajten samt skrivit om koden lite så att färre filer används till designen. TopNav (den allra översta menyn för hela sajten) ställde också till problem här o skapade en fet svart ram runt sidan, men det är löst nu.

Sajtmeny på boss-sidan

Har fixat in våran övre meny på boss-sidorna och bild-sidorna. Har även snyggat till koden på dem en aning då den var farligt skräpig.

Bilder omgjorda för utrymme

Alla bilderna på sidorna är sparade bättre utan kvalitetsförlust för att spara sajten över 50% webutrymme.

Det var alla uppdateringar vi hade om Final Fantasy IX, titta gärna tillbaka senare.