image/svg+xml Ta mig upp

Kapitel 7 och 8

Välkommen till kapitel 7 – “A World of Echoes: Dash“.

Kapitel 7

Börjar det bli lite irriterande detta kanske? Ta tillfället i akt och träna dina gubbar och lär dig Genome Abilities och alla Summons. Även detta kapitel går ut på att väcka kristallerna till liv.

Nytt är att alla Subscenarior som du kunde spela om tidigare i kapitel 5 och 6 har ändrats. Istället för Subscenarior får du nu möta våldsamt svåra strider mot två eller tre av dessa bossar. Det är inte direkt lätta strider och jag har ärligen inte klarat en enda av dem.

Missa inte att om du besöker Yulyana så får du möjligheten att lära dig det sista jobbet – Conjurer. Tyvärr har jag ännu inte klarat den striden =(

Bossarna som skyddar kristallen ger nu 36 000 EXP per styck! Så du kommer att gå upp en del levels här. Som vanligt ger de 999 JP (det mesta man kan få på en strid). Är du lite över level 70 på alla gubbar så ska det gå om du använder alla knepen från de tidigare striderna.

Orthros har 70 000 HP per huvud. Läs de förregående tipsen på bossen för hjälp.

Rusalka har 70 000 HP och kopiorna 12 000 HP. Läs de förregående tipsen på bossen för hjälp.

Chaugmar har 80 000 HP. Läs de förregående tipsen på bossen för hjälp.

Gigas Lich har 120 000 HP. Läs de förregående tipsen på bossen för hjälp.

Avsluta med att flyga in i den ljusa pelaren för att avsluta även detta kapitel.

Kapitel 8

Välkommen till kapitel 7 – “A World of Echoes: Circle“.

Också i detta kapitel har alla subscenarios ändrats ytterligare. Platserna är nu ännu färre, och extra-bossarna ännu svårare. Jag har inte heller i detta kapitel lyckats besegra nån av dem.

Ja annars kan du nog gissa vad detta kapitel går ut på, också! Alla tempel-bossarna ger fortfarande 999 JP, men istället ger de fantastiska 48 000 EXP per styck. De är lite aggressiva och svårare, men inte nämnvärt nu när du gjort dina strategier helt perfekta.

Orthros har 75 000 HP per huvud. Läs de förregående tipsen på bossen för hjälp.

Rusalka har 75 000 HP och kopiorna 13 000 HP. Läs de förregående tipsen på bossen för hjälp.

Chaugmar har 85 000 HP. Läs de förregående tipsen på bossen för hjälp.

Gigas Lich har 130 000 HP. Läs de förregående tipsen på bossen för hjälp.

Förhoppningsvis har du nånstans runt level 75 eller mer på alla gubbar, med flera jobb på “master” (full level). Tveka inte att stanna på bra ställen (till exempel nära en byn, eller Traveller uppe i Temple of Earth) och samla upp dig en massa levels på gubbarna och deras jobb.

… fortsättning följer …

Slut på guiden - tack för att du läste!