image/svg+xml Ta mig upp

Kapitel 6

Detta är det sjätte kapitlet i spelet – “A World of Echoes: Equal“.

Chest Key

Du startar på Grandship. När du först återfår kontrollen så kommer du att stå väldigt nära en blänkande och blinkande sak på golvet. Ta den upp. Detta är den nyckel – “Chest Key” – som låser upp alla de blå låsta kistorna som du sprungit in i tidigare. Äntligen kan du öppna dem!

Att låsa upp alla dessa kistor är helt valfritt så jag överlåter detta helt till dig, att uppsöka och öppna alla dessa kistor. Ett tips är att stänga av strider helt i menyn utifall det blir för jobbigt, å andra sidan går du inte upp i level då.

Om du går in i baren så står där en räv. Det är möjligt han stått där tidigare men jag fann honom först nu. Hos honom kan du byta namn på dina gubbar.

Din HP och MP är full nu. Gå tillbaka till bryggan och välj att flyga. Ditt uppdrag i detta kapitel är nog väldigt bekant, för det är exakt som i det förra: väck alla kristaller till liv. Ordningen är valfri, men jag kör den ordning man kom till dem första gången.

Temple of Wind

Värt att veta är att i Temple of Wind så finns inga blå kistor (jag har dubbelkollat åt dig). Gå bara direkt till kristallrummet.

Boss: Orthros (3:e)HP: 65 000

Väck nu kristallen och lämna sedan templet.

Temple of Water

Flyg till blommornas land norröver och ta dig in i templet där. Gå in till kristallrummet så vet du nog vad som händer även denna gång.

Boss: Rusalka (3:e)HP: 65 000

Väck kristallen, igen, och lämna sedan rummet och templet.

Temple of Fire

Flyg nu till Temple of Fire, som vanligt är ingången via Mythril Mines. Vid detta lag så vet du nog exakt hur du går igenom grottan till templet. Väl framme vid templet så är det bara att spara och sen gå in till kristallrummet.

Boss: Chaugmar (3:e)HP: 75 000

Yulyana återbesökt

Efter denna boss så har alla helats. Flyg till Yulyanas lilla stuga i skogen och prata med honom. Nu ska du åter igen till den lilla grottan sydväst om hans lilla krypin. Det är bara Tiz och Agnès som är på laget nu. Ta er igenom grottan och prata med Yulyana i slutet. Ta sedan en “Teleport Stone” för att komma till ingången. Gå ut och ni blir fulltaliga igen.

Temple of Earth

Flyg så till den lilla landningsplatsen i snön bredvid den sista kristallen uppe i Eternia. Landa och gå in i Everlast Tower.

Du hittar nu säkert upp som du hittar i dina egna fickor. Väl uppe i kristallrummet sker inget direkt oväntat, du möter en boss.

Efter striden så kan du använda en Teleport Stone för att komma ut. Väl ute ska du flyga ner och in i den ljusa pelaren. Denna gång slipper du möta någon boss.

Gör dig redo för nästa kapitel!