image/svg+xml Ta mig upp

Trix

Byt vem du går som!

När du går omkring ute på världskartan så trycker du bara på R2/L2 (eller R/L om du spelar på SNES) då byts den karaktären du går som ut mot nästa i listan.

“Bästa kastet”

När du får borr på andra luftskeppet, så ska du ner i underjorden och till en liten grotta åt väst, längst in i den hittar du Yang. Prata med honom så säger han bara “…”. Efter att du har gjort detta, så flyger du upp igen och in i Fabool. I högra tornet finns Yangs fru. Prata med henne så får du en stekpanna(!). Åk ner igen till Yang och slå honom i huvudet med den. Då vaknar han och du ska gå till hans fru igen, när du talar med henne får du Cleaver, det bästa kast-item i spelet, den skadar alltid 9999!

Skrivna av: Måns Lundstedt

Duplicerings-trick!

Steg 1 : Utrusta vad du vill ha på valfri karaktär.
Steg 2 : Leta upp en strid, välj Item med karaktären och rulla ner till en tom plats och tryck X så att handsk-ikonen kommer fram.
Steg 3 : Rulla uppåt tills du ser karaktäerns vapen och eventuell sköld och tryck X på föremålet du vill ha duplicerat.
Steg 4 : Fly från striden.
Steg 5 : När du är ute ur striden gå till karaktärens “Equip-screen”, du ser att föremålet i fråga är borta, utrusta det igen, ta sedan bort det igen. Nu har du två! Coolt va?

Obs! Detta funkar inte med pilar, och jag har bara prövat det på SNES-versionen, men att döma av vad jag hört ska det funka på PSX också.

Skrivet av: Yojimbo