image/svg+xml Ta mig upp

Best in the Business

Det finns 26 småjobb (“Odd Jobs”) i spelet. Vi har så klart en helt egen sida för att du ska få översikt över vilka de är. Om du klarar alla av dem så får du denna trofé.

Om du klarat ett uppdrag eller ej räknas globalt på din sparning, oavsett om du spelar om kapitel med kapitelväljaren (klara spelet, öppna så menyen och välj System > Chapter Select) eller inte. Du kan alltså plocka och mixa rätt fritt för att lyckas klara alla uppdrag utan att du behöver börja om helt från början.

Tyvärr nollställs alla uppdrag med kapitelväljaren så om du bara hade ett kvar och det krävde ett annat uppdrag så måste du låsa upp ditt uppdrag igen.

Alltså, om du klarade uppdraget “Rat Problem” i Kapitel 3 första gången du spelade, så måste du inte klara den nästa gång för att få trofén även om uppdraget står som ej avklarat i menyn. Den enda vriden med det jag just skrev är att om du har kvar ett uppdrag, till exempel “On The Prowl” som inte låses upp förrän du klarat av “Rat Problem“, så måste du låsa upp detta på nytt trots att du klarat det tidigare.