image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

4 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Över 8 timmar soundtrack

Vi har en egen sida med hela det officiella soundtracket till FF7 Remake. Klicka dig dit för att kunna starta en lyssningsrunda som tar dig över 8 timmar att komma igenom (över 150 låtar väntar). Du behöver Spotify installerat för detta.

Remake till PS5 samt Yuffie DLC

Till sommaren släpps FF7 Remake till Playstation 5 med uppgraderad grafik och många tillägg. Denna version får titeln FF7 Remake Intergrade och vi har en egen sida med alla detaljer - releasedatum, mängder av trailers, och annan information. Dessutom la vi upp en till trailer (reklamfilm), och fixade lite utdaterad text på gamla info-sidan.

Massa nya sidor

Dessa sidor är under konstruktion, massa jobb pågår. Men vi har nu en full översikt över de första troféerna du kan få, samt våra första färdiga trophy-guider - om alla hemliga scener med Johnny samt hur du blir en mästare på dart. Vi har lista över alla summons och magier (spells) samt vilka materia du lär dig dem av. Vi har påbörjade guider för alla summons - Shiva, Ifrit, och Chocobo Chic är redan färdigskrivna. Vi har lagt upp lista över alla kapitel i guiden (och spelet), dock tomma än så länge. Mer kommer!

Ny FF7 Remake-sajt

Vi hade tidigare lite information om detta spel på FF7-sajten. Men nu när spelet varit ute en stund så är det på hög tid att den får sin helt egna sajt. Dessa sidor kommer att fyllas med information fortlöpande, tills vidare har vi fullt av videor och trailers du kan njuta av.

Det var alla uppdateringar vi hade om FFVII Remake, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.