Filmer/trailers

Rörligt material för detta spel var i många år knapphändigt, vi fick leva med en enda trailer i fyra år (efter den första). Efter det har det exploderat med material, och vi har nu en mängd trailers och videos att visa dig på denna sida.

Tokyo Game Show trailer – 2019

Den 11 september 2019 så släpper Square Enix en nästan tre minuter lång trailer för spelet, fullpackad med bara nytt material, karaktärer, summons (Shiva och Ifrit), och scener. Vi ser mängder av Cloud, Tifa och Aerith (ja, det är inte längre “Aeris” hon heter), samt Jessie och Biggs, dessutom för första gången ser vi flera Turks – Tseng, Reno, Rude. Vad väntar du på?

20 minuter in-game!

Här är det Square Enix själva som spelar igenom ett demo, live, och visar oss hur spelet är. Detta gör de efter att ha visat upp den nya trailerna på E3. Vi får i detalj se hur spelet fungerar, och speciellt striderna. Oerhört intressant för den nyfikne.

E3 trailer – juni 2019

Den första vi sett av spelet sedan State of Play (då de även lovade mer). Denna trailer återskapar stora delar av det gamla introt från 1997 på ett helt makalöst vis. Vi ser också strider, miljöer, och en massa annat. Se den!

A Symphonic Reunion-trailer

En trailer de visade strax innan E3, med en del vi sett förut, men också mycket nytt. Den är bara en minut lång, men vi ser mer av Guard Scorpion, och Heidegger visar sig, med mera.

Teaser – State of Play

Denna trailer/teaser släpptes i maj 2019 till allas förvåning efter fyra års nära total tystnad. Den visar upp en ny design på Cloud, vi får se Aerith i detalj (och ja, nu heter hon äntligen Aerith inte Aeris), och nya designen på Barret. Vi får också se strider, och en mängd annat spännande. Det mesta ser ut att ha uppdaterats sedan sist, även stridssystemet, och bossarna.

Trailer från E3 2015

Detta är den första trailern som användes under E3-eventet 2015 för att berätta för en totalt överraskad publik. Internet och fans världen över jublade. Se trailern nedan!

Navigation: