image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

8 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Guide för att besegra Omega

Omega är en boss som du inte måste slåss mot i FFV. Det är en robot som går runt i sista grottan. Den gömmer sig inte, men du gör bäst i att undvika slåss mot den, för striden är enormt svår. Men på en ny sida presentera vi våra bästa tips för hur du besegrar Omega. Hoppas de är till hjälp för någon.

Egen sida med samlartips

Jag har full FF5-feber, och kul nog delar Robin Halvarsson på vår Facebook-sida den med mig och sände in massa samlartips för de som vill komma igång men behöver en liten knuff för att bli lite starkare. Samlade dem på en egen sida med endast samlartips för alla världarna (rensade samtidigt lite på gamla tips-sidan).

Nya hemligheter-sidor

Sidan för hemligheter var lite för trång för all information som skulle in där, så den visar nu länkar till egne sidor för varje hemlighet. Magic Lamp och Mirage Vest är helt nya sidor, medan Alla pianon och Hitta Phantom Village-sidorna har flyttat och i samma veva kraftigt förbättrats med mer detaljer och bilder. Jag gjorde också en insats på alla karaktärernas sidor, du kan nu till exempel se Bartz alla jobb-kläder, hans grundvärden och maxvärden, med mera. All information har också faktakollats och flera småfel har rättats.

Småförbättringar

Jag kör igenom spelet på Android och förbättrar i samma släng lite text på sidorna. Song-sidan är lite tydligare, beskrivning finns nu för hur du får många av spelets Blue Magics, samt två helt nya sidor: Soundtrack, där du kan höra på hela spelets album, och Versioner, där du kan lära dig mer om spelets resa och utveckling.

Ny FF5-sajt, med mer info

Jag har nu fått satt upp den andra sajten i vårt nya system som lanserades med en ny FF7-sajt förra året. Allt ligger nu lättadministrerat i WordPress, ett av världens största system för att hantera hemsidor. Så det blir lite lättare att fylla på med information, sidor, och att flytta runt på dem. Nytt tillsammans med denna nylansering av FF5-sajten är att vi nu också har bättre info om spelet! Fulla listor på alla magier - White, Black, Time och Blue. Nytt är även all information om Songs och en sida om Hemligheter. Bidra gärna med egen information och hjälp oss bygga den bästa FF5-sajten på svenska.

Summon-bilder nertagna

Bilderna på alla summons var direkt snodda från en annan FF-sajt. Jag märkte det nyss och tog direkt ner dem. När jag hittar nya så ska jag lägga upp dem. Eller om nån har en Emulator och kan ta bilder på alla Summons in action, skulle bli oerhört tacksam!

Mängder av ny info (summons, jobb mm)

På tiden! Zwantox på communityn fixade en summon-sida åt er, jag gjorde klart de första jobben man får samt fyllde på med mer info om dem. Fixade även en sida med alla världskartor samt skrev mer info på Magi-sidan.

Tips-sida upplagd

En sida med blandade tips för spelet finns nu.

Det var alla uppdateringar vi hade om Final Fantasy V, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.