image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

6 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Ny design och adress

Kingdom Hearts-sajten var full i en massa information. Vi har nu tatt tag i den och gått igenom allt och strukturerat den bättre. Samtidigt la vi upp sajten på vår nya guide-server där vi får ny fin design, lättare att lägga upp ny info, och mobilstöd. Välkomna in!

Stor uppdatering

Technocloud och Hityusha har skickat in en hel del material till KH-sajten men jag har inte haft upp den, fören nu. Detta är nytt: * Info om cheer-abilityn till Sora. (Technocloud) * En sida om hur man finner alla Torn Pages. (Technocloud) * Info om hur man får Goofys Dream Shield. (Technocloud) * Tips på lite extrabossar. (Hityusha) * Tips på Colusseum-bossar. (Hityusha) * Fler tips på vissa bossar. (Hityusha) * Fixat fel om en fiende samt lagt till tre nya. (Hityusha) * Lagt till info om Sephiroth på karaktärssidan. (Hityusha) * Skrivit massor på guiden - Deep Jungle, Wonderland, Atlantica. (Hityusha)

En Vit Trinity bortglömd

StenUlf märkte att folk i forumet ställde frågor om en vit trinity vi inte skrivit upp på sajten. Så han kompletterade nu våran lista.

7 nya bosstips inlagda

Hityusha är nu klar med de 7 återstående bossarna.

Nya sida: Bosstips!

Hityusha har fixat ytterligare en ny sida: boss-tips! Fylls på allt eftersom.

Karaktärsinfo och mer hemligheter

Hityusha har fixat info om alla FF-karaktärer och Nimaz har fixat info om alla Dalmatiner och Postcards!

Det var alla uppdateringar vi hade om Kingdom Hearts, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.