image/svg+xml Ta mig upp

Clayton

HP: ? MP: ? Lvl: ?

Så besegrar du Clayton

Boss i: Deep Jungle

Rekommenderad Keyblade: Kingdom key

Denna bosstrid består av två delar. Den första där har Clayton hjälp av en massa Heartless. Om du har problem med denna boss så kan du pröva med att döda alla Heartless först. Clayton är farlig när han får löpa fritt för då tar han sikte och skjuter på er. Om du slår han och inte slutar slå så hinner han inte skjuta. Är du riktigt snabb så hamnar du i nästa del av striden utan en skråma.

När du har skadat Clayton cirka en tredjedel av hans HP (synligt om du har Scan på Sora) så byter striden skepnad. Clayton kommer nu sväva i luften och skjuta på er. Men han sitter på en gigantisk osynlig kameleont. Clayton kommer att sitta på den och andvända sitt muskedunder mot er. Slå på kameleonten för att få den synlig igen. Nu är chansen att slå av Clayton från odjuret. Du har då två att slåss mot men du är snart klar.

Nu ska du satsa allt på Clayton och undvika kameleonten (den är ändå svår att skada och kan bara skadas när den är yr och lägger sig ned). När Clayton siktar på er så använd Dodgeroll men se upp så att du inte rullar rakt i famnen på kameleonten.